کد خبر:۷۷۵۰۱۷

دستگیری مالخر اموال مسروقه

سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت، با اشاره به دستگیری یک مالخر اموال مسروقه در جنوب تهران، گفت: این متهم پس از شناسایی، با ۱۴ قطعه اموال مسروقه در مخفیگاهش دستگیر شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "دوست علی جلیلیان "، گفت: با تماس تلفنی شهروندان محله خزانه با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و شکایت از حضور یک مالخر که به طور مستمر اموال مسروقه را خریداری و در مخفیگاهش نگهداری می‌کند. تیمی از ماموران کلانتری ۱۶۰ خزانه بررسی‌های خود را آغاز کردند.
 
این مقام انتظامی عنوان داشت: در تحقیقات شبانه روزی و بررسی‌های میدانی مشخص شد تعدادی از افراد مشکوک به منزل این فرد تردد دارند و این مساله به تجمع خلافکاران منجر شده است.
 
وی افزود: پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی دستور دستگیری متهم و بازرسی از مخفیگاه متهم صادر و ماموران طی یک عملیات ضربتی این متهم را هنگام خروج از منزلش دستگیر و مخفیگاه وی را مورد بازرسی قرار دادند.
 
سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت، تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم ۱۴ قطعه اموال مسروقه از جمله مدارک هویتی، چک، مانیتور کامپیوتر و ... کشف شد.
 
سرهنگ جلیلیان، بیان داشت: متهم در بازجویی‌های انجام شده به جرم خود مبنی بر مالخری اموال مسروقه اعتراف کرد و با اعترافات متهم مالک اموال مسروقه شناسایی و به کلانتری دعوت شدند که پس از مشاهده اموال مسروقه مالکیت آن‌ها را تایید و پس از تنظیم صورتجلسه، اموال کشف شده به آنان بازپس داده شد.
 
وی اظهار داشت: با اعتراف صریح متهم، تحقیقات تکمیلی انجام ومتهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار