به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، مینا زلفی لیقوان دیشب در آئین اختتامیه نخستین دوره از مسابقات مقدماتی المپیاد نوآوری و خلاقیت ایران، تحت عنوان« بالتازار کاپ » که با تقدیر از حامیان مسابقات، نفرات و تیم هایی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، برگزاری این گونه مسابقات را مقدمه ای برای آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان با کار گروهی و شکوفائی استعدادهای نهفته آنان بیان کرد و اظهار داشت: در این دوره مسابقات دانش آموزان بدون اتکاء بر مطالب کتابی با استفاده از خلاقیت خود افق های جدیدی را در حل مسائل و چالش ها گشودند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز در راستای برنامه های دانشگاه نسل سوم یا دانشگاه کارآفرین همواره پذیرای جوانان ایده پرداز و خلاق است، تصریح کرد: مرکز رشد و فناوری این دانشگاه در فضایی به وسعت 7 هزار متر مربع، آماده پیشتیبانی مادی و معنوی از افراد خلاق و ایده پرداز برای تبدیل علم به ثروت است.
مهرداد امامی رئیس دفتر بنیاد ملی نخبگان در استان آذربایجانشرقی نیز در این آیین با اشاره به برخی از مشکلات موجود در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و روحی و روانی نابغه پروری و کسب رتبه های برتر در کنکور گفت: این مسایل امروزه گریبانگیر دانش آموزان و خانواده های آنان شده و در این راستا از والدین درخواست می شود که به موازات تحصیلات رسمی دانش آموزان به خلاقیت و ایده پردازی این قشر هم توجه نمایند.
وی با اشاره به برخی از فعالیت ها و اقدامات بنیاد ملی نخبگان، از آمادگی این بنیاد برای همکاری هرچه بیشتر با دانشگاه تبریز و مرکز رشد و فناوری تاکید کرد.
آرش مدرسی دبیر اجرایی بالتازار کاپ نیز در این مراسم گفت: این دوره از مسابقات در سطح دانش آموزان پایه های هفتم تا دوازدهم دبیرستان و هنرستان در تمام رشته های تحصیلی با شرکت بیش از 300 نفر از دختران و پسران برگزار شد.
نخستین دوره از مسابقات مقدماتی المپیاد نوآوری و خلاقیت ایران، تحت عنوان« بالتازار کاپ » با حضور 60 تیم از 20 موسسه از شهر تبریز به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شده بود.