آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۷۱۲
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو

حسن‌نژاد: عملکرد موفق ضدتولیدی دولت در سال «رونق تولید» / دستگاه‌های اجرایی تلاش می‌کنند خلاف شعار سال عمل کنند!

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: رهبرانقلاب هر سال شعاری را انتخاب می‌کنند، اما متاسفانه دستگاه‌های اجرایی تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا خلاف آن عمل کنند.

حسن‌نژاد: عملکرد موفق ضدتولیدی دولت در سال «رونق تولید»/ دستگاه‌های اجرایی تلاش می‌کنند خلاف شعار سال عمل کنند

محمد حسن نژاد، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد دستگاه های اجرایی در تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید، اظهار داشت: حضرت آقا هر سال شعاری را برای سال انتخاب می‌کنند، اما متاسفانه دستگاه‌های اجرایی تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا خلاف آن عمل کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر شاهد این رویه هستیم، افزود: در شرایط کنونی به جای رونق تولید با عدم رونق تولید از سوی دستگاه‌های متولی مواجه هستیم و این موضوع را در مباحث مختلفی، چون فضای کسب و کار، دعوا‌های مالیاتی، شفاف سازی قیمت ها، رانت‌هایی که به واردکنندگان می‌دهند و ... شاهد هستیم. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از این رو معتقدم دولت در طول چند ماه اخیر در بحث ضد رونق تولید موفق عمل کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار