آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۶۹۹

نجات یک دختر جوان از خودکشی + تصاویر

معاون هماهنگ‌کننده پلیس راهور فاتب از نجات یک خانم از خودکشی بر روی پل هجرت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور درباره جزئیات نجات یک خانم از خودکشی در اتوبان بسیج، گفت: عصر روز گذشته، یکی از تیمهای گشتی منطقه 14 پلیس راهور، حین گشت‌زنی در اتوبان بسیج روی پل هجرت، متوجه شهروندی شدند که با عبور از گاردریلهای کناری روی پل، قصد خودکشی داشت.

معاون هماهنگ‌کننده پلیس راهور فاتب افزود: راننده خودروی گشتی به محض دیدن این صحنه بلافاصله از خودرو پیاده شده و با توجه به حساسیت موضوع، به آرامی به سمت این خانم حرکت کرد.

وی تصریح کرد: این کارمند پلیس راهور حین نزدیک شدن به این فرد با کلمات کلیدی و امیدبخش خود، توجه و حواس این خانم را به جلب کرده و در عرض چند ثانیه چنان تأثیری بر وی گذاشت که فرد مذکور به توصیه‌های کاربردی و تأثیرگزار پلیس عمل کرد و از گاردریلها به سمت داخل پل آمد.

موسوی‌پور خاطرنشان کرد: در نهایت کارمند راهور، کیف این خانم را گرفته و وی را به سلامت به سمت خودروی پلیس هدایت کرد و در نهایت با اورژانس و نیروهای امدادی تماس گرفت.

به گفته معاون هماهنگ‌کننده پلیس راهور، قرار است در مراسمی از این کارمند با وجدان تقدیر به عمل بیاید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار