کد خبر:۷۷۸۸۸۲

لاکهید مارتین ۱.۵ میلیارد دلار سامانه دفاع موشکی به عربستان می‌فروشد

شرکت لاکهید مارتین عربستان موفق شد قرارداد فروش ۱.۵ میلیارد دلاری سامانه دفاع موشکی تاد به عربستان را برنده شود.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع آمریکا روز شنبه اعلام کرد که شرکت تسلیحاتی «لاکهید مارتین» آمریکا قرارداد فروش ۱.۴۸ میلیارد دلاری سامانه دفاع موشکی تاد به عربستان را برنده شد.

بر اساس اعلام پنتاگون، قرارداد جدید اصلاح قرارداد سابق برای تولید سامانه دفاعی برای عربستان است. قراداد جدید قیمت کلی فروش سامانه تاد به عربستان را به ۵.۳۶ میلیارد دلار افزایش می‌دهد.

پیشتر نیز قرارداد۸.۱ میلیارد دلاری میان آمریکا و عربستان‌سعودی بسته شده بود که این قرارداد شامل ۱۲۰ هزار موشک هدایت‌شونده، پشتیبانی برای جنگنده‌های اف-۱۵ سعودی، تعدادی خمپاره‌انداز، موشک‌های ضد تانک و مسلسل‌های کالیبر ۵۰ است.

بر اساس گزارش‌ها ۱۱ ایالت از جمله «پنسیلوانیا»، «ماساچوست»، «آریزونا» و «ناحیه کلمبیا» از زمان دخالت ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها در سال ۲۰۱۵ در یمن، به عربستان و امارات جنگ افزار صادر کرده‌اند. این جنگ افزار‌ها شامل بمب، پرتابگر‌های راکت، مسلسل و سلاح‌های دیگر می‌شود.

بر اساس آمار‌های دولتی، ناحیه کلمبیا به تنهایی ۷۳۷ میلیون دلار تجهیزات نظامی به این کشور‌ها صادر کرده، کارولینای شمالی نیز از سال ۲۰۱۵ تا مارس (فروردین) ۲۰۱۹، ۱.۹ میلیارد دلار جنگ‌افزار به عربستان صادر کرده است.

فروش سلاح به امارات و عربستان در حالی اتفاق می‌افتد که پس از دخالت ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها از سال ۲۰۱۵ در یمن، هزاران نفر از ساکنان این کشور در حملات هوایی جان خود را از دست دادند. گفته می‌شود ائتلاف سعودی در جنگ یمن حدود ۹ میلیارد و ۳۶۰ میلیون دلار فقط برای حمله‌های هوایی هزینه کرده است. ارتش آل‌سعود همراه متحدان خود در حالی حمله نظامی و محاصره همه جانبه در یمن را از سال ۲۰۱۵ به این سو به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی این کشور و همچنین خلع سلاح «انصار الله» در یمن آغاز کرد، که هنوز به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار