آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۶۰۵

منسوجات ترکیه پشت در‌های بسته عربستان

عربستان سعودی اجازه ورود صد‌ها کامیون حامل منسوجات تولید ترکیه به داخل خاک خود را نمی‌دهد و برخی رسانه‌ها این اقدام را در ارتباط با استمرار بحران سیاسی میان دو کشور می‌دانند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک روزنامه ترکیه‌ای از تحریم جدید کالا‌های ترکیه در دولت سعودی خبر داد و نوشت که صد‌ها کامیون حامل پارچه که قصد ورود به خاک عربستان را دارند بیش از دو هفته است که اجازه ورود نیافته‌اند.

روزنامه «ینی گاج» همچنین نوشته است که هزاران محموله منسوجات در فرودگاه‌ها معلق مانده و ارسال این محموله‌ها منتظر صدور مجوز دولت عربستان است، اما تا کنون مسئولان سعودی توضیحی در خصوص آن نداده‌اند.

این روزنامه همچنین اعتقاد دارد که تصمیم عربستان در این خصوص فقط تولیدات ترکیه را هدف قرار داده و شامل کشور‌های دیگر نمی‌شود. عربستان دوشنبه هفته گذشته واردات تخم مرغ از کشور‌های ترکیه، اوکراین و اردن را ممنوع اعلام کرد. روزنامه عکاظ عربستان در آن تاریخ نوشت که این تصمیم در پی شکایت تولید‌کنندگان داخلی گرفته شده و تخم‌مرغ‌های ترکیه در حال حاضر تمامی بازار عربستان را فرا گرفته است.

خبرگزاری اسپوتنیک در خبر خود در این خصوص، دپوی منسوجات ترکیه و همچنین ممنوعیت واردات تخم‌مرغ از این کشور را در راستای بحران سیاسی بین دو کشور دانست و نوشت که این بحران پس از قتل جمال خاشقچی (روزنامه‌نگار سعودی که مهرماه ۱۳۹۷ در کنسولگری سعودی در استانبول به دست تیم ترور سعودی کشته شد) شدت بیشترسی پیدا کرده است.

در همین ارتباط، تبلیغات رسانه‌ای علیه ترکیه از ماه‌ها پیش آغاز شده و در ماه‌های گذشته روزنامه‌های سعودی چندین بار به شهروندان این کشور در خصوص عدم مسافرت به ترکیه به این بهانه که با شهروندان سعودی بدرفتاری می‌شود، هشدار داده‌اند.

پیش از این یک منبع سعودی به پایگاه خبری عربی۲۱ گفته بود که استراتژی، ولی عهد سعودی این است که با تضعیف اقتصاد ترکیه، بحران داخلی برای اردوغان ایجاد کند و در دراز مدت نقش ترکیه در جهان اسلام و تأثیر این کشور در تحولات منطقه‌ای را کاهش دهد. تضعیف دولت به حدی که مخالفان اردوغان بتوانند در انتخابات بر حزب عدالت و توسعه پیروز شوند دیگر هدف «محمد بن سلمان» است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار