کد خبر:۷۸۰۷۲۶
وزیر صمت:

تهیه نقشه راه برای تنظیم بازار در دستور کار است

‌وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به دستور رهبری برای تهیه نقشه راه و برنامه عملیاتی در حوزه تنظیم بازار، گفت: این دستور را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه، اظهار داشت: استقبال بسیار خوبی از نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل به عمل آمد که نشان دهنده عنایت ویژه بسیاری از تولیدکنندگان و صنعتگران به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به رونق تولید و اتکاء به توان داخلی است.

وی افزود: دبیرخانه دائمی این نمایشگاه با هدف پیگیری قرارداد‌ها و تفاهم نامه‌های منعقده تاسیس شده و قطعا تا حصول نتیجه لازم هیچ موردی به حال خود رها نخواهد شد.

رحمانی گفت: در چارچوب نمایشگاه ساخت داخل و طی ۴ روز از برگزاری نمایشگاه، ۳۵ قرارداد تولید قطعات خودرو به امضاء رسید و بالغ بر ۲۰۲ تفاهم نامه همکاری منعقد شد.

وزیر صمت تاکید کرد: هر قطعه‌ای در کشور داخلی سازی شود و تاییدات لازم را کسب کند، قطعا در روند ثبت سفارش کالای مشابه خارجی ممنوعیت و یا محدودیت اعمال خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های قانونی جدیدی هم برای تحقق ساخت داخل به وجود آمده است که با اجرای دقیق و کارآمد این قانون نتایج خوبی حاصل خواهد شد.

نقشه راه برای تنظیم بازار تهیه می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی اقتصاد در خصوص تمرکز وظایف بازرگانی در وزارت صمت، خاطر نشان کرد: خوشبختانه این مصوبه به تایید مقام معظم رهبری رسیده و ایشان دستوری برای تهیه نقشه راه و برنامه عملیاتی در حوزه تنظیم بازار صادر فرمودند.

رحمانی ادامه داد: این دستور را با جدیت پیگیری خواهیم کرد و با توجه استقرار و فعالیت قائم مقام امور بازرگانی در وزارتخانه، انتظار دارم تمام ارکان وزارت صمت به کمک هم آمده و این مهم را به ثمر بنشانیم.

وی گفت: البته خوشبختانه تنظیم بازار روند بهتری پیدا کرده و در بسیاری از اقلام کالایی شاهد کاهش قیمت‌ها هستیم.

رحمانی تاکید کرد: برنامه ریزی برای تنظیم بازار باید با نگاه به آینده انجام شود و در ساماندهی وضعیت موجود ضروری است از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار