
کد خبر:۷۸۲۸۸۹
رونمایی از ۵۱ رقم بذر جدید اصلاح شده زراعی و باغی
امروز در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی از ۵۱ رقم جدید اصلاح شده زراعی و باغی رونمایی شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز در سازمان تحقیقات آموزش از ۵۱ رقم جدید اصلاح شده زراعی و باغی رونمایی شد که استفاده آنها توسط کشاورزان میتواند انقلابی در بخش کشاورزی ایجاد کند.
ارقام اصلاح شده به عنوان پایه و اساس افزایش تولید در بخش کشاورزی است و بدون بذر مناسب نمیتوان در بخش کشاورزی، توسعه ایجاد کرد وافزایش عملکرد بیش از ۹۰ درصد به بذر مناسب وابسته است.
سازمان خوار و بار جهانی (فائو) در گزارشی تاکید کرده است که بدون انجام اصلاح و تحقیقات در بخش کشاورزی نمیتوان غذای جهان را در دهههای آینده تامین کرد.
به گفته این نهاد بینالمللی در ۴۰ سال آینده ۹۰ درصد تامین غذای جهان وابسته به تحقیقات به ویژه بذر خواهد بود.
ارقام بذر جدید که امروز در سازمان تات رونمایی شد مربوط به انواع گندم، جو، شبدر، باقلا، کلزا، ارزن، تریتیکاله، بادمجان، سیبزمینی، نخود دیم، عدس، گردو، نارنگی، زنبق، زردآلو، به، انواع چغندر، پنبه، برنج، صنوبر و کتان است.
این بذرها متناسب با شرایط انواع آب و هوایی و اقلیمهای مختلف اصلاح شده و استفاده از آنها عملکرد و تولید کشاورزان را افزایش خواهد داد.
ارقام اصلاح شده به عنوان پایه و اساس افزایش تولید در بخش کشاورزی است و بدون بذر مناسب نمیتوان در بخش کشاورزی، توسعه ایجاد کرد وافزایش عملکرد بیش از ۹۰ درصد به بذر مناسب وابسته است.
سازمان خوار و بار جهانی (فائو) در گزارشی تاکید کرده است که بدون انجام اصلاح و تحقیقات در بخش کشاورزی نمیتوان غذای جهان را در دهههای آینده تامین کرد.
به گفته این نهاد بینالمللی در ۴۰ سال آینده ۹۰ درصد تامین غذای جهان وابسته به تحقیقات به ویژه بذر خواهد بود.
ارقام بذر جدید که امروز در سازمان تات رونمایی شد مربوط به انواع گندم، جو، شبدر، باقلا، کلزا، ارزن، تریتیکاله، بادمجان، سیبزمینی، نخود دیم، عدس، گردو، نارنگی، زنبق، زردآلو، به، انواع چغندر، پنبه، برنج، صنوبر و کتان است.
این بذرها متناسب با شرایط انواع آب و هوایی و اقلیمهای مختلف اصلاح شده و استفاده از آنها عملکرد و تولید کشاورزان را افزایش خواهد داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.