
کد خبر:۷۸۳۹۶۶
با حضور مسئولان؛
نخستین مدرسه رباتیک کشور در تبریز افتتاح شد
نخستین مدرسه عالی مهارتی رباتیک کشور در شهر تبریز با حضور مسئولان استانی افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،
نخستین مدرسه عالی مهارتی رباتیک کشور در شهر اولینها (تبریز) باحضور رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران این دانشگاه و حجتالاسلام سید محمدعلی آلهاشم نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز و آیتالله علی ملکوتی نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجانشرقی، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و سمای استان و با حداکثری علاقهمندان علم، دانش و فناوری افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
محمد نریمانیراد دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان شرقی در حاشیه این مراسم با ارائه گزارشی با اشاره به توانمندیهای خاص مدرسه عالی رباتیك در زمینه آموزش دورههای ویژه رباتیك و طراحی و ساخت رباتهای مختلف با قابلیتهای ویژه گفت: همه مراحل طراحی، ساخت و تست رباتهای پرنده در مدرسه عالی رباتیك سما تبریز و با همكاری هفت نفر از دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای كامپیوتر و نرمافزار دانشكده سمای تبریز انجام شده است.
محمد نریمانیراد، دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان شرقی در حاشیه این مراسم با ارائه گزارشی با اشاره به توانمندیهای خاص مدرسه عالی رباتیک در زمینه آموزش دورههای ویژه رباتیک و طراحی و ساخت رباتهای مختلف با قابلیتهای ویژه گفت: همه مراحل طراحی، ساخت و تست رباتهای پرنده در مدرسه عالی رباتیک سما تبریز و با همکاری هفت نفر از دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای کامپیوتر و نرمافزار دانشکده سمای تبریز انجام شده است.
نریمانیراد مهمترین ویژگی ربات پرنده با قابلیت نصب دوربین را دقت در انجام مأموریتهای محوله، عبور از موانع پیچیده، جابهجایی اشیا با وزن حدود سه کیلوگرم، حفظ تعادل بسیار بالا و دارای استفادههای کاربردی در ارسالهای روزمره و استفاده در مکانهایی که خطرات جانی متوجه انسان است، برشمرد.
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان شرقی مطرح کرد: عمده فعالیت مدرسه عالی رباتیک سمای تبریز، تمرکز بر روی برگزاری دورههای آموزشی، ویژه رباتیک، طراحی و ساخت انواع رباتهای انسان نما، ربات پرنده، ربات خانگی و ربات آتش نشان و شرکت در مسابقات ملی و بینالمللی است.
رئیس سمای تبریز تصریح کرد: ربات شبهانسان با نام «جینو» محصول تولیدشده در مدرسه عالی مهارتی رباتیک است که دارای چهار درجه آزادی است و مراحل طراحی و تولید آن برای نخستینبار در کشور در مدرسه عالی مهارتی رباتیک سمای تبریز که برای کودکان با جذابیتهای بصری آموزش داده میشود.
وی گفت: این ربات دارای سنسور تشخیص موانع، شنوایی و لامسه است که به اجسام، صدا و لمس واکنش نشان میدهد و مهارتآموزان این ربات توانایی برنامهنویسی با M-Black را به صورت تصویری آموزش میبینند.
نریمانیراد خاطر نشان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در مدرسه عالی رباتیک سما که با استقبال گسترده روبهرو شده است، راهاندازی خط تولید پکهای آموزشی ویژه مدرسه رباتیک با برند SRL و به تعداد هزار پک برای استفاده در مدارس و آموزشکدههای سما و مراکز علمی و آموزشی است. امکان صادرات این پک آموزشی منحصربهفرد برای کشورهای همجوار نیز میسر است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.