کد خبر:۷۸۴۰۹۳
جهانگیری:

باید موانع روابط بانکی ایران و ترکمنستان برطرف شود

معاون اول رییس جمهور با اشاره به نزدیکی دیدگاه‌ها و اشتراکات فرهنگی و تاریخی ایران و ترکمنستان در زمینه‌های مختلف، گفت: باید تلاش کنیم با رفع موانع پیش روی روابط بانکی، مسیر توسعه همکاری بخش خصوصی دو کشور را بیش از گذشته هموار کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار قربانقلی بردی محمدوف رییس جمهور ترکمنستان، از برگزاری خوب نخستین مجمع اقتصادی خزر به میزبانی این کشور تقدیر کرد و گفت: این همایش فرصتی برای تبادل دیدگاه‌های کشور‌های عضو و گامی در جهت توسعه همکاری‌های اقتصادی دوجانبه و چندجانبه است.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه زمینه‌های فراوانی برای همکاری کشور‌های ساحلی خزر وجود دارد افزود: کشور‌های عضو مجمع اقتصادی خزر باید با شناسایی و رفع موانع پیش رو، ظرفیت‌های همکاری فیمابین را بیش از پیش فعال کنند.

جهانگیری با اشاره به سخنان رییس جمهور ترکمنستان در مجمع اقتصادی خزر در خصوص مرز مشترک میان کشور‌های عضو و وجود زمینه توسعه ترانزیت، خاطرنشان کرد: کشور‌های عضو باید با فعال کردن ظرفیت‌های موجود، بستر‌های لازم برای توسعه مناسبات تجاری فیمابین را فراهم کنند.

معاون اول رییس جمهور همچنین بر ضرورت توسعه همکاری‌های بانکی دو کشور تاکید کرد و اظهار داشت: باید تلاش کنیم با رفع موانع پیش روی روابط بانکی، مسیر توسعه همکاری بخش خصوصی دو کشور را بیش از گذشته هموار کنیم.
رییس جمهور ترکمنستان نیز در این دیدار با قدردانی از حضور هیات ایرانی در مجمع اقتصادی خزر، ضرورت گسترش روابط و توسعه مناسبات تهران-عشق آباد را یادآور شد.

قربانقلی بردی محمدوف با اشاره به وجود مرز مشترک دریایی دو کشور، گفت: ایران و ترکمنستان می‌توانند در پروژه‌های مشترک انرژی در حوزه دریای خزر همکاری‌های فیمابین را گسترش دهند.

وی با تاکید بر اینکه ترکمنستان اهمیت فراوانی برای روابط خود با جمهوری اسلامی ایران قائل است خاطرنشان کرد: عشق‌آباد علاقه‌مند است مناسبات خود را با تهران در همه زمینه‌ها گسترش دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار