واحدهاي صنفي همدان ساماندهي ميشوند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از همدان، عبدالحسين مرادي روز گذشته در کارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي شهرستان همدان تصريح کرد: بازار سبزه ميدان همدان محل تردد و خريد بسياري از شهروندان است و با توجه به مشکلاتي که در اين بازار وجود دارد، واحدهاي صنفي موجود در آن بايد هر چه سريع تر ساماندهي شوند.
وي افزود: در گذشته به دليل بي توجهي به موارد قانوني، واحدهاي صنفي با مشکلات بهداشتي زيادي فعاليت مي کردند که بايد با آنها برخورد شود.
معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري همدان با بيان اينکه مجمع امور صنفي بايد به وظيفه ذاتي خود عمل کند، تاکيد کرد: در ساماندهي واحدهاي صنفي سبزه ميدان هيچ مشکلي وجود ندارد و تنها همکاري و تعامل همه دستگاه هاي مرتبط را مي طلبد.
مرادي اذعان داشت: جا به جايي اين واحدها در دستور کار قرار گرفته که به زمان زيادي نياز دارد و تا آن هنگام بايد اين واحدها به بهترين شکل ساماندهي شوند.
وي ادامه داد: با واحدهاي صنفي متخلف بايد برخورد شود و پس از چند نوبت تذکر، اگر رعايت نکردند بايد با استفاده از قانون با آنها برخورد جدي شود.
معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري همدان بيان داشت: بايد با انجام اقدامات همسو به نتيجه دلخواه رسيد؛ از اين پس ماهي يک بار کارگروه سلامت شهرستان برگزار، و مصوبات با جديت پيگيري مي شود.
مرادي گفت: يک اکيپ مشترک از شهرداري، دانشگاه علوم پزشکي، بازرگاني، اماکن و مرکز بهداشت براي نظارت بر واحدهاي عرضه مواد غذايي و همچنين غذاخوري هاي سطح شهر تشکيل مي شود.
آرش سامي، رئيس دامپزشکي شهرستان همدان نيز در اين کارگروه تصريح کرد: در سبزه ميدان همدان، 83 واحد صنفي مشغول به فعاليت هستند.
وي افزود: 80 درصد از اين واحدها شرايط و مقررات دستگاه هاي اجرايي را رعايت نمي کنند.
سامي ادامه داد: 54 مورد تخلف از سوي واحدهاي صنفي همدان در سال گذشته به مراجع قانوني ارجاع شد که در اين راستا 48 واحد تعطيل گرديد.
رئيس دامپزشکي شهرستان همدان گفت: 37 پرونده تخلف نيز در سه ماهه امسال به مراجع قانوني ارجاع، و موجب تعطيلي 10 واحد شد.
وي رعايت نکردن مقررات و قوانين دستگاه هاي اجرايي و صنفي، نداشتن امکانات و شرايط، نداشتن انطباق پروانه کسب با فعاليت واحد عرضه و نبود پروانه کسب را از جمله مشکلات واحدهاي صنفي سبزه ميدان عنوان کرد.
سامي خاطرنشان کرد: بايد با آگاهي دادن به مردم به گونه اي عمل کرد تا هر شهروندي خود مانند بازرس بر عملکرد واحدهاي صنفي نظارت کند./انتهاي پيام/