کد خبر:۷۸۶۳۶۹

فتوای صریح مرجع تقلید شیعیان درباره نیروهای آمریکایی در عراق

آیت‌الله کاظم حائری در فتوایی ادامه حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق تحت هر بهانه‌ای را حرام اعلام کرد و از عراقی‌ها خواست به مقاومت خود ادامه دهند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید کاظم حسینی حائری مرجع تقلید شیعیان در فتوایی تنها گزینه را «مقاومت» دانست و اعلام کرد که ادامه حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق تحت هر عنوانی حرام است.

به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی این مرجع تقلید شیعیان، در بخشی از متن این فتوا ضمن تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها خود تروریسم و پناه دهنده تروریست‌ها هستند، آمده است: «به صراحت و از باب مسئولیت شرعی می‌گویم که ادامه حضور هر نیروی نظامی آمریکایی و مانند آن‌ها تحت هر عنوانی از جمله آموزش و مشاوره نظامی یا به بهانه مبارزه با تروریسم حرام است.»

در ادامه این فتوا آمده است: «مردان غیور ما در نیرو‌های مسلح باید به دفاع شرافتمندانه و مشروع از موجودیت اسلام و تمامیت ارضی کشور در مقابل هر نوع تجاوز زمینی یا هوایی بپردازند. شما تنها یک گزینه پیش رو دارید و آن مقاومت و دفاع در برابر دشمنی است که به حدی حقیر شده است که ترامپ یاغی نتوانست به شکل علنی وارد خاک شما شود.»

آیت‌الله حائری افزود: «اگر برای این پدرتان مقدور بود -که قلبش از حمله به مواضعتان دردآلود و از وضعیت ذلیلانه دولتی‌ها متأسف است- سلاح به دست می‌گرفت و مانند یک سرباز در کنارتان قرار می‌گرفت.»

در یک ماه گذشته مواضع نیرو‌های الحشد الشعبی عراق چهار مرتبه دچار آتش‌سوزی و انفجار شده است و منابع عراقی به جد اعتقاد دارند که آمریکا و رژیم صهیونیستی در پشت پرده این حملات قرار دارند.

در همین ارتباط، «ابو مهدی المهندس»، جانشین رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق روز چهارشنبه گذشته دولت آمریکا را مسئول حوادث اخیر در پایگاه‌های نظامی عراق دانست.

المهندس با بیان اینکه آمریکایی‌ها برای هدف قرار دادن پایگاه‌ها و مقر‌های عراق، چهار پهپاد اسرائیل را به این کشور وارد کرده‌اند، اظهار داشت که «آمریکا مسئول اول و آخر آنچه در عراق می‌افتد، است و از امروز، آمریکا را مسئولیت همه حوادث می‌دانیم».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار