ستاری: تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۶۸۰
در مراسم رونمایی از داروی زجر تنفسی نوزادان؛

ستاری: تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: امسال تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم که مجموع سه درصد دارو‌های وارداتی و کل مواد اولیه دارویی را پوشش می‌دهد.

ستاری: تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در مراسم رونمایی از داروی ایرانی زجر تنفسی نوزادان که امروز، سوم شهریورماه در البرز برگزار شد، گفت: تولید دارو به یک اکوسیستم قوی نیاز دارد تا در آن محققی که کار پژوهش انجام می‌دهد بتواند به سرمایه گذار و شتاب دهنده‌ای که خروجی پژوهش را تجاری سازی می‌کند، وصل شود.

ستاری افزود: از طریق این اکوسیستم می‌توان سرمایه و پول بخش خصوصی را به حوزه پژوهش تزریق کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: باید بپذیریم با اعتبارات و بودجه دولت نمی‌توان محصول تولید کرد و این پول باید صرف توسعه زیرساخت‌ها در حوزه‌های مختلف شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با ابراز نگرانی در خصوص وضعیت تامین غذا گفت: حوزه غذا در تمامی کشور‌ها استراتژیک است، چون اگر نتوانیم نیاز‌های غذایی جامعه را فراهم کنیم دیگر مهم نیست چه سلاحی می‌سازیم و در حوزه دفاع چه اتفاقی می‌افتد.

ستاری با بیان اینکه کشور در حوزه تامین غذا وابستگی‌های جدی دارد، بیان کرد: فکر می‌کنیم تولیدکننده گوشت و مرغ هستیم، ولی برای ما خطوط مونتاژ تعریف کرده‌اند و اغلب مایحتاج این صنایع از جوجه یک روزه گرفته تا غذا و ... وارداتی است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین واردات ما کنجاله و سویا و ... است که ارز بری زیادی دارد؛ در شرایط فعلی ما فقط توسعه دهنده مرغداری و دامداری‌ها هستیم و بخش اصلی ماجرا که حوزه دانشی است و ارزش افزوده زیادی دارد کاملا مغفول مانده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اخیراً تمامی شرکت‌هایی که در حوزه بیوتک انسانی فعالیت دارند تشویق می‌شوند تا وارد حوزه دام و طیور و آبزیان شوند چرا که حوزه‌ای است که ارزش افزوده زیادی دارد و نیاز روز کشور است.

وی گفت: امسال تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم که مجموع سه درصد دارو‌های وارداتی و کل مواد اولیه دارویی که حدود ۷۰۰ میلیون دلار ارزبری دارند را پوشش می‌دهد.

ستاری اظهار کرد: در حوزه بیوتک، شرکت‌های توانمند و قوی داریم و باید از آن‌ها حمایت کنیم تا مسیر توسعه کشور در شرایط، فعلی هموار شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار