آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۰۴۳
در کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع برگزار شد

نشست تخصصی پروژه تحقیقاتی "ارزیابی راهبردی سیاست­های کلی کشاورزی"

چهارمین نشست تخصصی ارائه پروژه تحقیقاتی "ارزیابی راهبردی سیاست­‌های کلی کشاورزی" با حضور رییس کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، رؤسا و دبیران کمیته‌های تخصصی مربوطه و مجری طرح در روز شنبه دوم شهریور ۹۸ برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در این نشست که توسط کمیته کشاورزی، آب و منابع طبیعی برگزار شد، مجری طرح در راستای ارزیابی این بند نخست جایگاه قانونی سیاست کلی با سایر قوانین و سیاست‌های کلان مرتبط کشور و سیرتحولات و پیامدهای قانون‏گذاری در زمینه امور زمین و نظام‏های بهره‏برداری را در بازه زمانی قبل و بعد از انقلاب اسلامي بیان نمود.

در این نشست ضمن ارائه گزارش مطالعات و بررسی­های انجام شده پیرامون میزان تحقق سیاست سوم از سیاست­های کلی کشاورزی با عبارت «اصلاح ساختار و نظام بهره‌برداری بخش کشاورزی با تشویق کشاورزان به رعایت اندازه‌های فنی‌– اقتصادی واحدهای تولیدی متناسب با نوع فعالیت و شرایط مختلف اجتماعی، اقتصادی و اقلیمی کشور و تأکید بر جهت‌گیری حمایتی دولت از این سیاست‌ها بویژه در واگذاری منابع آب و خاک» توسط مجری؛ سئولات، ابهامات و نظرات موافق، مخالف و نقطه نظرات کارشناسی مدعوین مطرح و به ضرورت بازنگری قانونی، ارجعیت حاکمیت قانون و ایجاد عظم ملی و مردمی در جهت جلوگیری از "خرد شدن اراضی کشاورزی" به عنوان اصلی­­ترین بستر تثبیت توسعه پایدار کشاورزی تأکید ویژه شد.

در نهایت رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، به بیان ملاحظاتی در خصوص ضرورت "بازنگری سیاست­های کلی کشاورزی" از منظر محتوایی و اجرایی پرداختند. بر این اساس در این نشست مقرر شد ارائه کننده پروژه تحقیقاتی "ارزیابی راهبردی سیاست­ های کلی کشاورزی" ضمن رعایت و توجه به نقطه نظرات کارشناسی طرح شده در این نشست در گزارشی جامع و مجزا به "تحلیل ریشه­های عدم تحقق سیاست­های کلی کشاورزی و مقایسه تطبیقی تجارب مثبت سایر کشورها" اقدام نماید. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار