آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۲۷۱
یادداشت دانشجویی |

مسلمانان لکه ترور را از چهره اسلام پاک کنند

دین اسلام به دلیل برداشت‌های نادرست از آن و جو سنگین رسانه‌های بین المللی در نگاه مردم عامه جهان ظاهری تروریستی و تکفیری دارد و به همین دلیل مسلمانان باید برائت خود را از گرایشات تروریستی اعلام کنند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- پارسا امامی؛* داستان ترور، روایتی آشنا برای سرتاسر تاریخ بشریت است. از قتل ناجوانمردانه هابیل به دست برادرش، قابیل، به منظور اخذ ردای نبوت از جانب پدر تا هزاران هزار رعب و وحشتی که جهان امروزمان به دلیل قتل‌ها و نا امنی‌های بسیار، متحمل شده است.

ترور و عملیات تروریستی را در علوم سیاسی، به هرگونه رفتار خشونت آمیز می‌شناسند که به منظور فشار یا جلب توجه توده مردم و رسانه‌های جمعی صورت پذیرد، تا خواسته‌های یک گروه سیاسی محقق شود. حال این عملیات تروریستی می‌تواند از جانب یک دولت باشد و یا یک گروه غیر دولتی.

اغلب عقاید و جریان‌های سیاسی، ترور را محکوم کرده و آن را متضاد با یک کنش سیاسی مطلوب می‌دانند، حتی اگر شده تنها در کلامشان! زیرا که پذیرش ترور، یعنی آغوشی باز برای آنارشیسم و ناامنی سیاسی و مدنی.

در اسلام نیز که از ترور با کلماتی همچون فتک و اغتیال یاد شده و ترور کاری ناجوانمردانه و غیر انسانی شناخته شده است. حال این ترور در ظاهر به نفع اسلام باشد یا به ضرر اسلام.

نظام جمهوری اسلامی در حالیکه در تاریخ خود به کرات، متهم به ترور و عملیات تروریستی شده است، نه تنها از مخالفین این عمل غیر انسانی است بلکه می‌توان آن را قربانی حملات تروریستی نیز قلمداد کرد.

حملات تروریستی فراوان نظیر حمله به دفتر ریاست جمهوری که موجب شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر وقت، آقایان رجایی و باهنر شد یا شهادت برزگان انقلاب نظیر شهید مطهری و بهشتی در کنار دیگر حملات ترورسیتی که وسعت آن به بالای ۱۵۰۰۰ در یک دوره زمانی محدود میرسید و مخاطب آن نه فقط مسئولین بلکه عامه مردم این کشور بودند، سندی بر زاویه داشتن خط انقلاب از نگاه تروریستی است.

نکته‌ای که بایستی مورد توجه قرار گیرد، همین زاویه داشتن نگاه تروریستی از تفکر اسلام و انقلاب اسلامی است که اگر بخواهیم بر اساس مصالح و منافع کشورداری و به اصطلاح نظام، خدای ناکرده، این منش تروریستی را برای خود، تبیین و در حقیقت توجی کنیم، دیگر ماهیت و بن مایه هایمان تهی می‌شوند.

متاسفانه در جهان امروز، به سبب پیدایش برداشت‌هایی معوج از اسلام و جو سنگین رسانه‌های بین المللی، دین اسلام در خطر گرفتن ظاهری تروریستی و تکفیری در نگاه عامه مردم جهان است. در روزی که به نام مبارزه با تروریسم معرفی شده، شایسته است بار دیگر مسلمانان برائت خود را از گرایشات تروریستی اعلام دارند. همچنین بایستی نگاه و عقاید خود را با یک نگاه ضد تروریستی، پالایش کنند. خواه این ترور از جانب یک شیخ باشد و یا یک مستر! که در غیر این صورت ما تنها اسم اسلام داریم و نه رسم اسلام.
 
پارسا امامی، قائم مقام جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار