آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۴۱۶

طناب دار بر گردن قاتل امام جمعه کازرون

قاتل امام جمعه کازرون صبح امروز در ملاعام به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاتل حجت الاسلام خرسند امام جمعه شهید شهرستان کازرون صبح امروز چهارشنبه ۶ شهریورماه روبه‌روی هتل بیشاپور کازرون در ملاعام به دار مجازات آویخته شد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با تأیید اجرای حکم قصاص عامل شهادت شهید حجت‌الاسلام والمسلمین محمد خرسند امام جمعه فقید شهرستان کازرون گفت: حکم قصاص نفس حمیدرضا درخشنده که در شب بیست و سوم ماه رمضان اقدام به شهادت امام جمعه کازرون در حین بازگشت از مراسم احیاء شب قدر کرده بود پس از طی تمامی مراحل قانونی و تائید در شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور و ریاست قوه قضائیه در محل وقوع جرم به اجرا درآمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه قاتل پس از دستگیری در چندین مرحله و در حضور مقام قضائی به جرم ارتکابی با طراحی قبلی اعتراف کرده بود گفت: تلاش شد با توجه به حساسیت موضوع و جریحه‌دار شدن احساسات عمومی رسیدگی به این پرونده در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد.
 
طناب دار بر گردن قاتل امام جمعه کازرون

او افزود: دستگاه قضائی استان با رسیدگی سریع به این پرونده ثابت کرد عزم و اراده جدی در راستای اجرای عدالت و احکام اسلامی بر اساس قانون و رسیدگی به پرونده‌های مهم در اسرع وقت و اجرای دقیق قانون در رابطه با مرتکبان جرائم مهم در کوتاه‌ترین زمان دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار