کد خبر:۷۸۹۰۲۰

سرقت آمبولانس هلال‌احمر آذربایجان غربی

آمبولانس هلال احمر آذربایجان غربی روز جمعه گذشته به سرقت رفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جمعه هشتم شهریور خودروی آمبولانس تویوتا لنکروز هلال احمر آذربایجان غربی از محوطه پایگاه امدادی «برده رشان» میاندوآب سرقت می‌شود.

خودرو در محوطه پایگاه پارک بوده و سارقان با بریدن زنجیری که درب پایگاه با آن قفل شده بود به داخل محوطه آمده و خودرو را سرقت می‌کنند. هلال احمر استان مراتب را به مراجع قضایی و انتظامی و… اطلاع داده و در حال پیگیری برای یافتن خودروی سرقتی است.

به علاوه هلال احمر استان از افراد آشنای محلی نیز برای جست و جوی منطقه کمک گرفته است و مکاتبات لازم در این زمینه با استانداری انجام شده.

از آنجا که در این منطقه از خودرو‌های تویوتا برای قاچاق کالا استفاده می‌شود، سرقت چنین خودرو‌هایی و استفاده از لوازم آن با چنین اهدافی دور از تصور نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار