حمیدی با اشاره به ماده هفت آیین نامه آموزشی گفت: موارد پیش آمده به گروه آموزشی مربوطه ارجاع میشود و پس از آن در شورای آموزشی مطرح و در مورد آن تصمیم گیری میشود.
مدیر آموزشی دانشگاه صنعتی همدان توضیح داد: اگرچه در دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دانشگاه مادر استان براساس مصوبه شورای آموزشی آن دانشگاه ذیل ماده هفت آیین نامه آموزشی در بند یک تبصره الحاقی، ملاک ۱۲ واحد دروس اخذ شده دانشجو تا پایان حذف و اضافه قید شده است.
وی در خصوص ارائه دروس در ترم تابستان بیان کرد: در آیین نامه آموزشی عنوان شده است که سیاستگذاری و برنامه ریزی آموزشی در شورای آموزشی صورت میگیرد و بر این اساس و با توجه به اهمیت بالای دروس پایه در رشتههای مهندسی و چارت متفاوت هر رشته، تعیین شرط اخذ دروس پایه در ترم تابستان به گروههای آموزشی محول شده است.
حمیدی ادامه داد: باتوجه به اینکه کلاسهای آموزشی در ترم تابستان در ۶ هفته و در نیمسالهای عادی در ۱۶ هفته ارائه میشود، قطعا کیفیت یادگیری دانشجویان در ترم تابستان تحت تأثیر قرار میگیرد.
وی به موضوع حذف پیش نیاز برای دروسی که دانشجو موفق به گذراندن آنها نشده، گفت: در آیین نامه وزارتی هیچ ماده و تبصره قانونی در این زمینه وجود ندارد و بدیهی است که تصمیم گیری در این مورد به عهده شورای آموزشی هر دانشگاه است.
مدیر آموزشی دانشگاه صنعتی همدان درخصوص مدرسان و استادان مدعو به این دانشگاه نیز گفت: مدرسان مدعو از طریق هیات جذب دانشگاه و با رعایت آیین نامه و انجام مصاحبههای علمی و تخصصی که توسط کارگوهی مشتمل بر دو تن از استادان مجرب رشته تخصصی، مدیر گروه و معاون آموزشی انجام میشود، برای تدریس در دانشگاه دعوت میشوند.
وی ادامه داد: چنانچه مدرس مدعوی پس از یک یا چند نیمسال تدریس با دانشگاه همکاری نکند، دلیل بر عدم احراز کیفیت مدرس نیست.
حمیدی با اشاره به اینکه دانشجویان نسبت به کیفیت تدریس در گروه کامپیوتر دانشگاه اعتراض داشتند، افزود: برای رشته کامپویتر از استادان مطرح دانشگاههای استان به ویژه استادان هیات علمی دانشگاه بوعلی برای تدریس دعوت میشود.
وی بیان کرد: تعداد انشجوی پذیرش شده در شورا و هیات رئیسه دانشگاه مصوب شده و سازمان سنجش نیز با توجه به شرایط دانشگاه و سایر ملاحظات این ظرفیت را تأیید میکند.
مدیر آموزشی دانشگاه صنعتی همدان ادامه داد: ظرفیت پذیرش دانشجو در هررشته براساس سیاستهای دانشگاه و درنظر گرفتن بسیاری از موارد و شاخصهای دیگر تعیین میشود و در چند سال اخیر چند عضو هیات علمی جدید که فارغ التحصیل دانشگاههای تراز اول هستند، برای گروه مهندسی کامپیوتر جذب شده است.
وی به مشکل ۲۵ نفر از دانشجویان این دانشگاه که نمره آنان در سامانه ثبت نشده، اشاره کرد و گفت: اعلام نمره ۲۵ نفر دانشجو مربوط به یکی از استادان مدعو از اعضای هیات علمی مطرح گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا است؛ مورد ثبت نمرات این درس بارها از طریق اداره آموزش ومدیر گروه در دانشگاه صنعتی پیگیری شده و شخص استاد در ارائه نمرات تأخیر داشته است.
حمیدی توضیح داد: پس از پیگیریهای مکرر، نمرات این درس در ۱۳ شهریور و قبل از شروع سال تحصیلی جدید در سامانه گلستان ثبت شده است.
وی به موضوع تغییر نمرات تأیید شده نیز اشاره کرد و گفت: این امر در آیین نامه مصوب سال ۷۶ و در تبصره الحاقی ماده ۲۵ عنوان شده که نمره پس از اعلام به آموزش کل غیرقابل تغییر است.
مدیر آموزشی دانشگاه صنعتی همدان بیان کرد: در ماده ۳۳ آیین نامه مصوب سال ۹۳ نیز قید شده است که آیین نامه و بخشنامههای مغایر این آیین نامه لغو میشود؛ بنابراین تبصره ماده ۲۵ آیین نامه آموزشی سال ۷۶ مغایر با مواد آیین نامه سال ۹۳ نبوده و به قوت خود باقی است.
وی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، یادآوری لازم در خصوص ثبت به موقع نمرات در هر نیمسال از طریق پیامک و نیز ابلاغ امتحانی به اطلاع همه استادان میرسد.
حمیدی با اشاره به بخشی از گزارش قبلی خبرگزاری دانشجو در خصوص تاریخ ثبت نمرات در سامانه دانشگاه، گفت: اینکه ذکر شده طبق قانون نمرات باید تا تاریخ ۲۰ شهریور وارد شود، باید یادآور شد که چنین ضرورت قانونی وجود ندارد و این موضوع مربوط به نمراتی است که قرار است در تابستان ثبت شود.
وی با بیان اینکه حداکثر مهلت اعلام نمرات پروژه کارشناسی ۲۵ شهریور هر سال است، خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه طبق تقویم آموزشی، نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از روز شنبه ۲۳ شهریور آغاز میشود، طبعا هر درسی که بعد از این تاریخ ثبت شود، برای نیمسال اول منظور میشود.