فرمانداران مسئول پي گيري مصوبات سفرهاي رئيس‌ جمهور در شهرستان‌ها هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۱۱۳
استاندار همدان:

فرمانداران مسئول پي گيري مصوبات سفرهاي رئيس‌ جمهور در شهرستان‌ها هستند

استاندار همدان گفت: فرمانداران بايد مصوبات سفرهاي رياست جمهوري در شهرستان‌ها را پي گيري كنند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، كرم‌رضا پيريايي در نشستي صميمي با حضور طلاب و روحانيون شهرستان فامنين، اظهار داشت: فرمانداران بايد مصوبات سفرهاي هيئت دولت در شهرستان‌ها را به نتيجه برسانند كه اين موضوع موجب مي‌شود راجع به كارهاي آنها اظهار نظر لازم صورت بگيرد.

وي با تأكيد بر اينكه ديدگاه ائمه جمعه بايد در جلسات و كارگروهاي استان مطرح شود، گفت: يكي از مباحث مورد توجه در دولت نهم و دهم رسيدگي به وضعيت مصلي‌ها، مساجد، حوزه‌هاي علميه و حسينيه‌هاست كه در دوره مديريت استاندار پيشين تصميمات خوبي در اين خصوص اتخاذ شده است.

استاندار همدان اضافه كرد: لازم است در بودجه سالانه مواردي براي امور مساجد، مصلي‌ها و حوزه ‌هاي علميه با عناوين فرهنگي در نظر گرفته شود.

پيريايي خطاب به معاونان خود اظهار داشت: لازم است نقش ائمه جمعه كه نمايندگان جامعه روحانيت هستند، در كارگروه‌ هاي اين استان بيشتر شده و از فكر و انديشه ائمه جمعه و كارشناسان مذهبي بيش از گذشته استفاده شود.

وي جامعه را نيازمند فكر دانشگاهي و حوزوي دانست و ادامه داد: دانشگاه و حوزه‌ها بايد سهم خود را در تحقيق، پژوهش و توجه به مسائل علمي ايفا كنند.

استاندار همدان با بيان اينكه مركز ثقل جلسات هيئت دولت كارگروه ‌هاي فرهنگي است، گفت: اعتبارات فرهنگي افزايش يافته است و ميلياردها تومان براي هر استان در نظر گرفته شده است، بنابراين فعالان عرصه فرهنگ بايد براي كسب توفيقات تلاش بيشتري داشته باشند.

پيريايي با اشاره به جايگاه ويژه شهرستان فامنين اظهار داشت: با اهتمام دولت نهم و تبديل بخش فامنين به شهرستان، كار بزرگي صورت گرفته كه با توجه به ميزان جمعيت اين شهرستان تلاش‌هاي ويژه‌اي شده است.

وي در پايان گفت: تبديل فامنين به شهرستان، زمينه دسترسي به خدمات مختلف را فراهم كرد و اين روند بايد روز به روز تقويت شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار