آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۱۴۳۷
ربیعی در نشست خبری:

مذاکره و دیداری بین روحانی و ترامپ صورت نمی‌گیرد/ هیچ شرایطی برای گفتگوی دو جانبه وجود ندارد

سخنگوی دولت در خصوص دیدار احتمالی ترامپ و روحانی در حاشیه برگزاری نشست سازمان ملل گفت: هیچ نشانه‌ای که صداقت آمریکایی‌ها در آن باشد مشاهده نمی‌کنیم و در صورت ادامه وضع موجود اساسا شرایطی برای دیدار دو جانبه وجود نخواهد داشت.

مذاکره و دیداری بین روحانی و ترامپ صورت نمی‌گیرد/ هیچ شرایطی برای گفتگوی دو جانبه وجود ندارد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی، سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه در خصوص حادثه حمله به تاسیسات نفتی عربستان و متهم کردن ایران توسط ایالات متحده گفت: در حادثه شرکت آرامکو بهتر بود به جای فرافکنی به ریشه‌های جنگ توسط کشور‌ها پرداخته می‌شد. یمن زیر فشار شدیدترین حملات قرار دارد کشته‌های زیاد، کودکان بی سرپرست و بی خانمانی افراد محصول این عملیات پنج ساله است که قطعا نیازی به فرافکنی ندارد.

وی تصریح کرد: بر این اساس قطعا نخبگان یمنی متحدینی برای خود دارند و ظرفیت‌های خود را نیز افزایش داده اند پس اگر کشور‌ها در این امر دنبال فرافکنی باشند تنها هزینه پیش آمده هزینه کشور‌های منطقه و ایجاد بن بست است.

ربیعی با اشاره به طرح چهار ماده‌ای جمهوری اسلامی در حل بحران منطقه و یمن گفت: جمهوری اسلامی هنوز هم معتقد است چیزی شبیه به آنچه در طرح چهار ماده‌ای ارائه دادیم می‌تواند منطقه را از بحران خارج کند و بر این اساس کشور ما آمادگی کامل برای همکاری با سازمان ملل متحد و کشور‌های منطقه برای بازگرداندن ثبات به این منطقه را دارد.

سخنگوی دولت در خصوص سفر روحانی به نیویورک نیز گفت: امیدواریم در این سفر بار دیگر حقانیت ایران نشان داده شود و این سفر برای جامعه ما دستاورد داشته باشد.

وی در خصوص برگزاری جلسه سران قوا نیز گفت: این جلسه سه مصوبه داشت که گزارش‌هایی از ثبات بازار، قیمت‌ها و تولید در جلسه ارائه شد و علائم خوبی از کنترل بازار ارز نشان داده شد. براساس خروجی این جلسه بانک مرکزی کماکان اختیاراتی را برای تنظیم بازار ارز خواهد داشت.

مذاکره و دیداری بین روحانی و ترامپ صورت نمی‌گیرد/ هیچ شرایطی برای گفتگوی دو جانبه وجود ندارد

ربیعی در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال دیدار روحانی و ترامپ نیز گفت: مذاکره و دیداری بین آقای روحانی و ترامپ صورت نخواهد گرفت براین اساس ما هیچ نشانه‌ای که صداقت در آن وجود داشته باشد در آمریکایی‌ها نمی‌بینیم و در صورت ادامه وضع موجود اساسا شرایطی برای دیدار دو رئیس جمهور وجود ندارد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: از نگاه ایران لغو تحریم‌ها به ویژه تحریم‌هایی که با برجام لغو شده بود اساس اصلی مذاکره در قالب ۱+۵ با آمریکایی‌ها خواهد بود و تنها در صورتی این اتفاق رخ می‌دهد که ما بدانیم مشکلی از مردم حل خواهد شد.

وی ادامه داد: اینکه ما به آمریکایی‌ها بگوییم برگردید به همان جایی که بودید حداقل حق طبیعی جمهوری اسلامی است.

ربیعی با تاکید بر اینکه هیچ شرایطی برای گفتگوی دو جانبه بین ایران و آمریکا وجود ندارد، گفت: جمهوری اسلامی یک بار تحت تحریم مذاکره کرده است و بار دیگر آن را تکرار نخواهد کرد. البته دیپلماسی ما با سایر کشور‌ها هیچ گاه بسته نبوده و در این مسیر همواره اولویت اصلی ما حفظ منافع و آبروی ایران و ایرانی است.

سخنگوی دولت در خصوص ایجاد کانال مالی بین ایران و طرف‌های باقیمانده در برجام نیز گفت: هر کشوری بخواهد در قبال خرید نفت ما فعالیت کند این پیشنهاد را رد نخواهیم کرد، چون اساسا سیاست جمهوری اسلامی تعهد در برابر تعهد است.

وی در خصوص برنامه‌های ضد سیاست‌های دولت در صدا و سیما نیز گفت: مسائل بیان شده در آن برنامه خاص و پس از برگزاری جلسه سران قوا غلط بود ما نمی‌خواهیم هیچ نگاهی به سمت رسانه‌های بیگانه باشد و این را به مصلحت کشور و امنیت ملی می‌دانیم که مردم اخبار خود را از رسانه‌های داخلی دنبال کنند و اساسا به دنبال افزایش اعتماد به رسانه‌های وطنی هستیم آنچه به آن اعتراض می‌شود نه بر یک رسانه یا کل سازمان صدا و سیماست بلکه اعتراضی که روابط عمومی ریاست جمهوری داشت به بخش خاصی از برنامه سازی هاست. برخی برنامه‌ها در یک شبکه خاص خیلی جهت دار جلو می‌رود ما معتقدیم باید نقد را پذیرفت و نقد هراسی غیرشفاف بودن را به دنبال دارد.
 
وی در پاسخ به سوالی در خصوص تناقضات بین گفته مقامات دولتی در خصوص حضور بانوان در استادیوم و ورزشگاه‌ها گفت: ما معتقدیم که زنان می‌توانند در استادیوم و ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند البته طبیعتا عده‌ای هم در این میان نگرانی‌ها و دغدغه‌های خاص خود را دارند که طبیعی است، اما در خصوص جزئیات این خبر باید بگویم سلطانی فر، وزیر ورزش عنوان کرده است که در بازی اخیر کامبوج – ایران زنان نیز در ورزشگاه حضور خواهند یافت و این حضور گزینشی نخواهد بود.

ربیعی در خصوص حذف دهک‌های بالا از دریافت یارانه گفت: برای تکمیل پایگاه‌های اطلاعاتی در این خصوص دستوراتی صادر شده و روز به روز وضعیت بهتر می‌شود مجلس نیز دستور داده بود که سه دهک بالا را حذف کنید و این میزان قریب به ۳۰ میلیون نفر می‌شود که با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم‌ها این تصمیم در حال حاضر کمی دشوار است، اما آنچه درباره حذف افراد ثروتمند مطرح است حتما اجرا خواهد شد، اما در این بین تمام اهتمام خود را به خرج می‌دهیم که به طبقات پایین و متوسط فشاری وارد نشود و این اقدام با درصد خطای پایین صورت پذیرد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: براساس این روند تصمیم ما این است که در مهر ماه چند صدک از دهک‌های بالا حذف می‌شوند که ممکن است این میزان ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار نفر را در بر بگیرد که البته امکان اعتراض و رسیدگی برای این افراد وجود دارد.

وی در خصوص طرح مجلس برای افزایش نظارت بر زندان‌ها و نظر دولت در این خصوص نیز گفت: این طرح هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است.

تشکیل جلسه ستاد جنگ اقتصادی با حضور سران قوا به درخواست مقام معظم رهبری بود/ هرگونه ضربه به این جلسات تضعیف منافع ملی است

ربیعی در پاسخ به پرسشی در خصوص حواشی جلسه اخیر سران قوا در مورد محاکم مبارزه با مفاسد اقتصادی و علت اختلاف میان قوه قضائیه و مجریه گفت: این موضوع مربوط به روز شنبه است و خیلی قدیمی نیست من تعجب کردم که خبری ناقص، هدف دار و با برنامه ریزی پخش شد در حالی که این جلسات برای مبارزه و جنگ اقتصادی است و اخباری که مخدوش و ناقص از آن بیرون می‌آید پشت ستاد جنگ را خالی می‌کند.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه این جلسه به درخواست مستقیم مقام معظم رهبری تشکیل شد، گفت: این نوع خبر پراکنی‌ها در حقیقت ضربه زدن به منافع ملی است و اساسا کسانی که در این جلسات هستند شأن بالاتری از این دارند که بخواهند خبر به بیرون بیاورند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور در این جلسه بر رعایت حقوق افراد، اطلاع رسانی منصفانه و جلوگیری از اطلاق صفت مفسد به افراد پیش از صدور حکم و اثبات اتهام تاکید کرد و رئیس قوه قضائیه نیز با تواضع پذیرفت که در این زمینه اگر موردی هست به آن اشاره شود تا بررسی‌ها صورت پذیرد.

ربیعی ادامه داد: همه افراد حاضر در جلسه فوق معتقد بودند که این دادگاه‌های مفاسد اقتصادی جایی برای صید سیاسی افراد نیست و روسای سه قوه همگی خواستار کنار رفتن هر گونه خط قرمز برای رسیدگی به مفاسد بودند تا اگر موردی در هر کدام از قوا وجود دارد بدون وجود خط قرمز رسیدگی شود البته برخی موارد از پرونده‌ها نیز هستند که رسیدگی نشدند که امیدواریم هر چه زودتر به جریان افتاده، چون ما نیز از رسیدگی به مفاسد اقتصادی حمایت می‌کنیم.

سخنگوی دولت در خصوص اظهارات برخی خطبای نماز‌های جمعه مبنی بر متهم کردن رئیس جمهور به ایجاد دو قطبی در کشور گفت: آنچه روحانی گفت: صرفا فراخوانی مردم برای مشارکت در انتخابات است و از آنجا که دشمن اعلام کرد حضور مردم در انتخابات کم رنگ و نمایشی خواهد بود من از همین تریبون اعلام می‌کنم قطعا مردم در انتخابات حضوری شکوهمند خواهند داشت و وظیفه دولت فراهم کردن زمینه حضور مردم است.

وی با تاکید بر اینکه گفته رئیس جمهور نیز دقیقا همین است، گفت: ما به حضور مردم در انتخابات به عنوان یک نظام مردم سالار نیازمندیم سخنان روحانی دو قطبی سازی نیست در حقیقت دو قطبی سازی درست بعد از انتخابات ۹۶ شروع شد آنجا که گفتند کسی که رای آورده مقابل فلان جریان خواهد بود و الان نیز شاهد بیان دو قطبی‌هایی مانند خادم خائن، مقاومت مذاکره و ... هستیم، اما اساسا دولت معتقد است دو قطبی سازی به ضرر جامعه خواهد بود.

ربیعی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اساسا امضای برجام تصمیم نظام بود یا دولت گفت: برجام مسیر شورای عالی امنیت ملی را طی کرده و تصمیمات این شورا بدون امضای رهبری امکان پذیر نیست البته معظم له در این مسیر نگرانی‌ها و پیش بینی‌های هوشمندانه‌ای داشتند که بار‌ها صراحتا و بدون پرده آن را بیان کردند.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص تخصیص‌ها به صدا و سیما نیز گفت: در دو ماه گذشته دولت تمام تلاش خود را به کار گرفت تا تخصیص‌های صدا و سیما به صورت کامل انجام شود بنابراین پیگیری‌های تخصیص‌ها به این سازمان کار صحیحی بود.

وی افزود: اهداف مشترکی بین دولت و صدا و سیما وجود دارد که قابل چشم پوشی نیست و تخصیص اخیر نیز در همین راستاست و ما نیز گلایه هایمان را به طور کامل به یک سازمان ربط نمی‌دهیم.

ربیعی در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات اخیر وزیر کشور در خصوص حجاب و جنجال‌های ایجاد شده پیرامون آن گفت: این سوال را باید از خود وزیر کشور بپرسید.

سخنگوی دولت موضع دولت درباره حجاب را مشخص دانست و گفت: ما دعوت به رعایت می‌کنیم در این خصوص با وزیر کشور صحبت و منظورش را اعلام خواهم کرد.

وی در خصوص خرید گندم از گندمکاران نیز گفت: حدود ۱۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان گندم وارد چرخه خرید تضمینی شده که هزار میلیارد تومان سهم بانک هاست که تامین خواهد شد.

ربیعی ادامه داد: بخشی از این گندم‌ها وارد صنعت شده و بخشی دیگر به خوراک تبدیل شده مسئله ما فقط در ذخایر است والا دولت به طور کلی در زمینه گندم خودکفاست و برای مصرف داخلی در حوزه گندم کاستی نداریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار