
کد خبر:۷۹۱۷۷۲
از امروز؛
پردیس ارس دانشگاه تهران در کنگره علوم و صنایع غذایی ایران فعالیت خود را آغاز کرد
همزمان با برپایی سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در روز ۲۶ شهریورماه، غرفه پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران فعالیت خود را آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از ۲۶ تا ۲۸ شهریورماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود و پردیس بین المللی ارس در این کنگره حضوردارد.
زهرا امام جمعه، رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران با موضوع صنایع غذایی در این کنگره سخنرانی خواهند داشت.
سخنرانی اساتید از کشورهای لهستان، صربستان، ایران، ترکیه و عراق، ارائه مقالات توسط اساتید و دانشجویان صنعت غذا، پخش کلیپ و... از برنامههای جنبی این کنگره خواهد بود.
ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی از اهداف این کنگره است.
ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم از دیگر اهداف این کنگره است.
کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی و صنایع بسته بندی مواد غذایی از برخی محورهای این همایش است.
بنابراین گزارش، پردیس بین المللی ارس در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد دررشته صنایع غذایی برای دانشجوی ایرانی و خارجی میپذیرد.
لازم به ذکر است: این کنگره به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری و حمایت سیویلیکا در دانشگاه تربیت مدرس تهران از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ شهریور ماه برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.