کد خبر:۷۹۲۸۵۳

شورای تأمین اجازه پخش بازی شهرآورد از تلویزیون‌های شهری را صادر کند

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: از شورای تأمین می‌خواهیم تا مجوز پخش فوتبال شهرآورد از تلویزیون‌های شهری را صادر کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت نظری عضو شورای اسلامی شهر تهران در صد شصت و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران به موضوع برگزاری شهرآورد پایتخت پرداخت.

وی خطاب به اعضای شورای شهر تهران گفت: این روز‌ها ایران شرایطی ملتهب را در سطح بین‌المللی و نیز متأثر از آن به واسطه شرایط اقتصادی در داخل تجربه می‌کند.

نظری گفت: در چنین شرایطی اجرای رویداد‌های دسته‌جمعی و خانوادگی که حد مشخصی از نشاط نیز در آن‌ها وجود داشته باشد می‌تواند به انسجام ملی و نیز ارتقای سرمایه اجتماعی که برای برون‌رفت از بحران‌ها ضروری منجر شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در همین راستا مدیریت شهری تلاش کرد تا پخش مسابقه دو تیم محبوب پایتخت یعنی استقلال و پرسپولیس معروف به شهرآورد پایتخت را از تلویزیون‌های شهری پخش کند.

وی گفت:، اما متأسفانه همکاری لازم میان بخشی برای اجرای این رویداد جذاب شهری صورت نگرفت.

نظری تصریح کرد برخورد لازم می‌دانیم به عنوان نمایندگان مردم از شورای تأمین بخواهیم به این خواست مردمی توجه کرده و به این مطالبه که بخشی از جامعه ان را مطالبه می‌کند توجه ویژه کرده و مجوز پخش مسابقه فوتبال در فضا‌های شه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار