آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۹۲۶

اعتصاب معلمان اردنی وارد سومین هفته شد

اعتصاب معلمان اردنی امروز در حالی وارد سومین هفته متوالی شد که دولت این کشور همچنان بر مخالفت با خواسته معلمان اصرار دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اعتصاب معلمان اردنی در اعتراض به پایین بودن میزان حقوق دریافتی و درخواست کارانه ۵۰ درصدی، امروز یکشنبه وارد سومین هفته شد.

«نورالدین ندیم» سخنگوی سندیکای معلمان شنبه شب در پایان نشست شورای این سندیکا گفت که «اعتصاب تا تحقق خواسته معلمان ادامه دارد و از خواسته معلمان و شورای سندیکا که شامل بیش از ۱۰۰ هزار معلم است، کوتاه نخواهیم آمد.»

وی افزود که قضیه حقوق‌ها از پنج سال پیش مطرح است و ما از خواسته خود کوتاه نمی‌آییم مگر اینکه دولت به خواسته‌های ما پاسخ دهد.

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، ندیم تصریح کرد که توپ اکنون در زمین دولت است و این دولت است که بایستی اعتصاب را متوقف یا تعلیق کند و حق معلمان را به رسمیت بشناسد.

وی همچنین خواستار اجرای گفت‌وگوی واقعی و نه صوری شد.

سندیکای معلمان اعلام کرده است که این اعتصاب شامل همه مقاطع تحصیلی از ابتدایی تا دبیرستان را شامل می‌شود.

تعداد معلمان اردن بیش از یکصد هزار نفر است و اعتصاب آ‌ن‌ها پس از گذشت تنها یک هفته از بازگشایی مدارس آغاز شده است.

وزارت آموزش و پرورش اردن با درخواست معلمان برای اعطای کارانه ۵۰ درصدی به معلمان مخالف است و می‌گوید که اعطای این مبلغ به معلمان ۱۱۲ میلیون دینار (بیش از ۱۵۰ میلیون دلار) هزینه به خزانه دولت تحمیل می‌کند.

از سوی دیگر «جمانه غنیمات» وزیر امور رسانه‌ای و سخنگوی دولت اردن تأکید کرد که در حال حاضر تعلیق اعتصاب و بازگشت دانش‌آموزان به کلاس‌های درس از همه چیز مهم‌تر است.

وی افزود که دولت از گفتگو و نشست با سندیکای معلمان برای بررسی جزئیات و دستیابی به یک راه‌حل استقبال می‌کند.

اردن با داشتن بدهی بالای چهل میلیارد دلار، از بحران اقتصادی و تورم رنج می‌برد و دولت اردن اوایل سال گذشته قیمت نان را افزایش داده و مالیات‌های جدیدی را بر کالا‌های اساسی تحمیل کرد.

آمار‌های رسمی حاکی از آن است که میانگین فقر در سال گذشته به بیش از ۱۵ درصد و نرخ بیکاری به بیش از ۱۹ درصد رسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار