
کد خبر:۷۹۴۲۵۳
دستور رئیس قوه قضاییه برای تسریع در اقدامات قضایی سانحه قطار مسافربری زاهدان- تهران
رئیس قوه قضاییه طی دستوری به رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، ضمن تسلیت مجدد به بازماندگان سانحه قطار مسافربری زاهدان- تهران، تسریع در اقدامات قضایی مربوط به این پرونده را مورد تاکید قرار دادند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز رسانه قوه قضائیه، در دستور رئیس قوه قضاییه به رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، از وی خواسته شده ضمن اعلام تسلیت مجدد به بازماندگان و عیادت و پیگیری درمان مصدومان این حادثه، هرچه سریعتر علل و عوامل بروز سانحه خارج شدن قطار مسافربری زاهدان- تهران از ریل شناسایی شده و در اقدامات قضایی مربوط به آن تسریع صورت گیرد.
این گزارش حاکی است در ابلاغ مذکور از رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان خواسته شده که آخرین نتایج پیگیریها در این مورد در اسرع وقت به اطلاع رییس قوه قضائیه رسیده شود.
گفتنی است عصرچهارشنبه سوم مهرماه قطار مسافربری زاهدان- تهران پس از طی حدود ۱۰۰ کیلومتر از ایستگاه راهآهن زاهدان، در دو کیلومتری ایستگاه "شورو" از ریل خارج شد و بر اثر واژگونی تعدادی از واگنهای آن، ۵ نفرکشته و بیش از ۱۵۰ نفر مجروح شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.