برگزاري اولين همايش «چالشهاي پرستاري از كودكان مبتلا به بيماري مزمن» در تبريز
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، دكتر آزاد رحماني، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تبريز و دبير اجرايي اين همايش امروز در حاشيه اين همايش در جمع خبرنگاران گفت: هدف از برگزاري اين همايش گردهمايي سراسري، هم انديشي، بحث و گفت و گو در مورد يافته هاي جديد در خصوص بيماري مزمن كودكان توسط پرستاران، گروه پزشكان و مشاوران و همچنين توان بخشي به كودكان مبتلا به بيماري مزمن است.
وي اظهار داشت: اين همايش از 9 ماه قبل به تصويب شوراي پژوهش دانشگاه علوم پزشكي تبريز رسيده كه از طريق فراخوان مقاله در سراسر كشور اعلام شده است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تبريز تصريح كرد: 500 مقاله تا اواخر ارديبهشت ماه به دبيرخانه اين همايش رسيده است كه از بين مقالات ارسالي، 30 مقاله به عنوان مقاله برتر و قابل ارائه انتخاب و 120 مقاله نيز به عنوان پوستر و بقيه مقالات رد شدهاند.
رحماني محورهاي اصلي مقالات اين همايش را پيشگيري از بيماريهاي مزمن كودكان، مراقبت خانواده محور از بيماريهاي مزمن كودكان، بازتواني و نوتواني بيماريهاي مزمن كودكان عنوان كرد.
وي در پايان از دو اختراع اصلاح و بازسازي پمپ دياليز و پمپ ديسفرال كودكان مبتلا به بيماري تالاسمي بر اساس يافته هاي جديد مقالات ارسال شده به اين همايش خبر داد./انتهاي پيام/