اسلامي كردن جامعه و دانشگاه بايد از مدارس شروع شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، هامون محمدي ديروز در جمع دانشجويان شركت كننده طرح ولايت در تالار معين دانشكده تربيت بدني دانشگاه گيلان با اشاره به اسلامي كردن دانشگاهها اظهار داشت: اسلامي كردن جامعه و دانشگاه بايد از مدارس شروع شود زيرا انسانهاي پرورش يافته و به تكامل رسيده ميتوانند نظام را بهينه كنند.
وي در ادامه با بيان اينكه مردمي بودن مردم با نظام، تشكل بسيج را از ديگر تشكلها متمايز ميكند، گفت: از دانشگاه بايد انسانهاي بزرگي را پرورش دهيم تا در آينده وارد عرصه مديريتي شوند و طرح ولايت يكي از اين دورههاي پرورش نيرو است.
محمدي با بيان اينكه در دوران هشت سال دفاع مقدس جوانان تحصيل كرده و خوش فكر با طراحي عمليات ها سرنوشت جنگ را تغيير دادند، گفت: مبناي مديريت جنگ، بر اساس تفكر از خودگذشتگي بود و اطاعت پذيري نيروهاي تحت امر از ولي امر مسلمين ما را به پيروزي رساند.
فرمانده سپاه قدس استان گيلان جامعه دانشجويي را بخش فعال كشور دانست و خاطرنشان كرد: شما دانشجويان جوان تحصيلكرده كه افسران ميادين جنگ نرم ناميده شده ايد بايد با بصيرت كافي عزم را جزم كنيد تا جامعه دچار مشكل مديريتي نشود./انتهاي پيام/