آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۵۱۲۷

روحانی با نخست وزیر سنگاپور دیدار کرد

رئیس‌جمهور گفت: اولویت سیاست خارجی تهران، توسعه روابط با کشور‌های آسیایی است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس‌جمهور در جریان سفر به ارمنستان به منظور شرکت در اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا و در دیدار «لی هسین لونگ» نخست وزیر سنگاپور، روابط دو کشور را مثبت و سازنده توصیف کرد و گفت: روابط اقتصادی دو کشور متناسب با ظرفیت‌های فراوانی که وجود دارد، نیست و باید تلاش کنیم حجم مناسبات تجاری را به نقطه مطلوب برسانیم.

روحانی با اشاره به همکاری ایران و سنگاپور با اتحادیه اقتصادی اوراسیا اظهار داشت: این همکاری می‌تواند فرصت مناسبی برای توسعه روابط دو جانبه به ویژه در عرصه‌های اقتصادی باشد.

رئیس جمهور زمینه سازی و ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت شرکت‌های خصوصی دو کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: بعد از برجام شرایط خوبی برای توسعه روابط و همکاری‌های اقتصادی ایجاد و باید با ابتکار عمل، شرایط مناسب تری را برای فعالیت کارآفرینان دو کشور با یکدیگر فراهم ساخت.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران خواستار صلح، امنیت و همکاری در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه است گفت: در این راستا طرح صلح هرمز را در سازمان ملل ارائه دادیم و امیدواریم کشور‌های منطقه با همکاری یکدیگر در مسیر برقراری صلح و امنیت گام بردارند.

رییس‌جمهور تاکید کرد: معتقدیم مشکلات منطقه باید از مسیر سیاسی و گفتگو حل و فصل شود و اتخاذ رویکرد‌های نظامی کارساز نیست. جمهوری اسلامی ایران تجارب ارزشمندی در مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان یافته دارد و برای همکاری در خصوص مبارزه با گروه‌های تروریستی در منطقه آمادگی دارد.

نخست وزیر سنگاپور نیز در این دیدار با بیان اینکه دو کشور همواره از روابط دوستانه و سازنده‌ای برخوردار بوده اند گفت: متاسفانه حجم مناسبات اقتصادی بین دو کشور کاهش یافته که علاقمند هستیم آن را جبران کنیم.

«لی هسین لونگ» با تاکید بر اینکه کشورش خواهان احترام کامل کشور‌ها به مقررات بین‌المللی و تعهداتشان است، گفت: عدم اجرای کامل برجام موجب تاسف است و امیدواریم زمینه اجرای تعهدات طرفین در آن مهیا شود. سنگاپور خواهان توسعه مناسبات دوجانبه با تهران است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار