کد خبر:۷۹۵۹۴۵
وبسایت عربی:

هیبت حکومت سعودی نزد افکار عمومی عربستان شکسته است

سعودی‌ها به دنبال خروج از جنگ یمن هستند؛ چرا که ضعف آن‌ها در مقابل حملات یمنی ها حتی برای مردم عربستان نیز آشکار شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در روز‌های گذشته برخی رسانه‌های غربی از عزم دولت سعودی برای کاهش تنش در یمن و یافتن راه خروجی برای حل بحران این کشور سخن می‌گویند.

«عمر عیاصره» کارشناس امور سیاسی در گفتگو با الخلیج اونلاین، در بیان چرایی راهبرد جدید سعودی‌ها گفت که حمله اخیر به آرامکو بسیار دردناک بود و از سوی دیگر موجب بر ملا شدن ضعف نظامی و شکست هیبت حکومت سعودی در نزد افکار عمومی عربستان شد؛ از این رو دولت ریاض ناچار شده است که خود را نجات داده و فورا استراتژی خروج از یمن را پی‌ریزی کند.

او گفت که آمریکایی‌ها نیز به جد دنبال بستن پرونده یمن هستند و «دیوید شینکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک، مدتی پیش گفته بود که انصارالله، شورای انتقالی جنوب (وابسته به امارات) و دولت عبد ربه منصورهادی (وابسته به عربستان) در روند سیاسی باید حضور داشته باشند و عربستان سعودی نیز به شکل قابل توجهی به این ابتکار آمریکایی‌ها واکنش مثبت نشان داده است.

به عقیده عیاصره، ابتکار آمریکا به سعودی‌ها می‌گوید که انصارالله خواستار حضور در حل و فصل بحران به عنوان یک طرف اصلی هستند؛ آن‌هایی که به عربستان سعودی حمله کرده و اکنون به سمت گفت‌و‌گوی سیاسی و آتش‌بس آمده‌اند و از خود حسن نیت نشان می‌دهند.

انصارالله یمن در تاریخ ۲۷ سپتامبر گذشته (پنجم مهر) از طرحی سخن گفت که محور اصلی آن توقف هر نوع حمله به عربستان سعودی بود. انصارالله همچنین اعلام کرد که منتظر است سعودی‌ها پاسخ شایسته‌ای به این طرح صلح بدهند.

در همین راستا سه منبع دیپلماتیک و دو منبع دیگر به رویترز گفتند که ریاض از این طرح استقبال کرده و برای کاستن از تنش‌ها، به طور جدی برقراری نوعی آتش‌بس را بررسی می‌کند.

الخلیج اونلاین در ادامه مدعی شد که طبق هماهنگی امارات با انصارالله و ایران، دبی و ابوظبی همانند شهر‌های عربستان هدف پهپاد‌ها و موشک‌ها قرار نخواهد گرفت؛ چرا که امارات توانایی تحمل چنین حملاتی را ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار