کد خبر:۷۹۸۷۹۰

تلاش پامپئو برای کاستن از نگرانی‌های نتانیاهو درباره ایران

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به سرزمین‌های اشغالی تلاش کرد نگرانی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران در نتیجه خروج نظامیان آمریکا از منطقه را کاهش دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به سرزمین‌های اشغالی به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اطمینان داد کشورش همچنان بر مقابله با ایران تمرکز دارد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دیدار پامپئو با نتانیاهو به این منظور انجام شد تا به او اطمینان دهد خروج آمریکا از شمال سوریه موجب تقویت موضع ایران در منطقه نخواهد شد.

پامپئو روز جمعه در نشست خبری مشترک با نتانیاهو ادعا کرد: «تمام تلاش خود را نه تنها علیه تهدید جمهوری اسلامی ایران علیه اسرائیل، بلکه علیه کل منطقه و جهان، به کار می‌گیریم».

وی همچنین ادعا کرد نیرو‌های آمریکایی می‌توانند به‌طور دقیق مرز‌های عراق و سوریه را علیه تحرکات ایران، پایش کنند.

پامپئو در این خصوص مدعی شد: «می‌دانیم مناطقی وجود دارد که ایران از طریق آن‌ها سیستم‌های تسلیحاتی را به سوریه و لبنان منتقل می‌کند که اسرائیل را مورد تهدید قرار می‌دهد. ما هرکاری که بتوانیم انجام می‌دهیم تا اطمینان یابیم این ظرفیت را داریم که آن‌ها را شناسایی کنیم تا بتوانیم در مجموع پاسخ مناسبی بدهیم».

هفته گذشته ترامپ بعد از مکالمه تلفنی با اردوغان اعلام کرد که ارتش آمریکا در آستانه عملیات ارتش ترکیه در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه، این مناطق را ترک می‌کند. بر اساس توافق صورت‌گرفته میان واشنگتن و آنکارا، قرار است ترکیه در ازای عقب‌نشینی نیرو‌های آمریکایی، نگهداری چند هزار اسیر داعشی را که در حال حاضر در اختیار شبه نظامیان کرد هستند، بر عهده بگیرد.

«لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا که پنجشنبه گفت: با نتانیاهو تلفنی صحبت کرده، تصریح کرد: «نتانیاهو علاوه بر بازگشت داعش درباره اینکه ایران بزرگترین برنده خلأ قدرت ایجاد شده توسط ما باشد، نگران است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار