غلامرضا راهپیما خوشنویس پیشکسوت نسبت به سخنان غلامرضا امیرخانی در نشست خبری انجمن خوشنویسان، واکنش نشان داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پس از برگزاری نشست خبری انجمن خوشنویسان ایران و سخنان غلامحسین امیرخانی رئیس این انجمن درباره غلامرضا راهپیما در این نشست، این هنرمند نسبت به این سخنان واکنش نشان داد.
راهپیما در متن جوابیه خود آورده است:
هر چه تبر زدی مرا، زخم نشد جوانه شد
در پی نشست خبری جناب آقای غلامحسین امیرخانی و اظهارات به دور از واقعیت ایشان که در قسمتهایی با ذکر نام اینجانب نیز مطرح کردهاند تا بتوانند مدیریت ناکارآمد خویش را که همواره مورد نقد بوده است در پشت آن پنهان کنند، مواردی قابل ذکر است:
الف) در جایی، ایشان گفتهاند که آقای راهپیما خط خودشان را در کتاب «از الفبا تا هنر» گذاشتهاند در حالی که ما بیش از پنجاه نفر استاد برتر در دوره معاصر داریم و ایشان فقط به خط خود بسنده کردهاند؛ منظور ایشان از آن پنجاه نفر دقیقا، خط خودشان است که البته در کتاب با نظر کارشناسان پژوهشی، بنا به دلایلی از نگاه آنان در حوزه نشر از آن صرف نظر شده است.
در کتاب «از الفبا تا هنر» تصویر آثار استادان بزرگ معاصر ایران از جمله استادان گرامی حسن میرخانی، حبیبالله فضایلی، کیخسرو خروش، عبدالصمد صمدی، ناصر جواهرپور، محمدحسینی موحد، محسن عبادی، جلیل رسولی، محمد احصایی، نصرالله افجهای، رضا مافی، زنده رودی، صادق تبریزی، فرامرز پیل آرام و دیگر اساتید مقتضی هر فصل کتاب آمده است.
همچنین در بخشهای مختلف کتاب نام اساتید پیشکسوت فراخور معرفی و توضیح خطوط مختلف ذکر شده است؛ از ان جمله در بخش نستعلیق نویسان معاصر (صفحه ۱۸۸ کتاب) نام ایشان نیز درج شده است و البته موضوع کتاب به هیچ وجه معرفی خوشنویسان معاصر نبوده است و آنچه که از متن روی جلد و مقدمه هویداست: تاریخ خط از آغاز تاکنون است نه معرفی خوشنویسان معاصر ایران.
ب) در ادامه ایشان اظهار داشتهاند که آقای راهپیما کتاب را آوردند که من تایید کنم؛ در واقع این جملات کاملا کذب و دور از انصاف است. در حقیقت بنده به رسم ادب و قبل از رونمایی، یک جلد کتاب را برای هدیه نزد ایشان برده بودم که موضوع را بگونهای دیگر مطرح کردهاند. بدیهی است کتاب «از الفبا تا هنر» از طرف معتبرترین مراکز فرهنگی و هنری کشور از جمله کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، فرهنگستان هنر ج. ا. ایران، سازمانمیراث فرهنگی و گردشگری ایران و کمیته ملی موزههای ایران منتشر شده و به دفعات متن و محتوای آن از لحاظ فنی و علمی با نظر مشاورین و کارشناسان مربوطه مرور شده است.
لازم به ذکر است این کتاب مرجع تاکنون دوبار تجدید چاپ شده است و امیدوارم نسخه جدید آن به زودی منتشر و با قیمت مناسب در اختیار اهل هنر و علاقهمندان قرار گیرد.
بنده به عنوان کوچکترین عضو خانواده بزرگ خوشنویسی کشور و شاگرد کوچک استادانی بزرگ همچون زندهیاد حبیبالله فضایلی و استاد عزیزم عبدالصمد حاجصمدی همواره برای حوزه فرهنگی و هنری کشور کوشیدهام و صادقانه نتیجه زحمات خویش را همچون استادان گرانقدرم در اختیار عزیزان خوشنویس و هنرمندان دیگر رشتههای مرتبط گذاشته و خود را خادم تک تک آنان میدانم. تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.
دلا دلالت خیرت کنم به راه نجات مکن به فسق مباهات و زهد هم مفروش