آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۰۱۷
۲۸ تا ۳۰ آبان‌ماه؛

کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه‌های علم‌و‌صنعت و صنعتی‌شریف برگزار می‌شود

هفتمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک «ایکرام» ۲۸ تا ۳۰ آبان‌ماه ۹۸ با همکاری انجمن‌های علمی رباتیک در دانشگاه‌های علم و صنعت و صنعتی شریف برگزار می‌شود.

«آیکرام» مهمترین رویداد بین المللی رباتیک و مکاترونیک آبان ماه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، هفتمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک «ایکرام» ۲۸ تا ۳۰ آبان ماه با هدف ترغیب و تشویق پژوهشگران اعم از دانشجویان، دانش آموزان و صنعتگران، همچنین کمک به گسترش زمینه کاربرد سیستم‌های رباتیک و مکاترونیک در سازمان‌ها و مراکز صنعتی و خدماتی،  به همت انجمن رباتیک ایران در دانشگاه‌های علم و صنعت و صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی در جوامع بین الملل، نیاز به پیشرفت در حوزه رباتیک و مکاترونیک جهت همگام شدن با کشور‌های در حال رشد امری ضروری است. از آنجا که ایران از جمله کشور‌های در حال توسعه در حوزه رباتیک و مکاترونیک می‌باشد، این رویداد نقطه عطفی برای مهندسین و متخصصین از سازمان‌های آکادمیک و صنعتی جهت تکامل یک رویکرد جمعی در راستای دستیابی به نیاز‌های امروزی و آینده صنعت رباتیک محسوب می‌شود.

در این همایش ۳ روزه علاوه بر ارائه مقالات علمی، آخرین دستاورد‌های حوزه رباتیک و مکاترونیک طی نمایشگاه جانبی ارائه خواهد شد. همچنین نشست‌هایی در جهت استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل شرکت‌های خصوصی جهت توسعه صنعت رباتیک مورد بحث و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

محور‌های اصلی کنفرانس شامل ربات‌های پرنده،  ربات­‌های بیولوژیکی، رباتیک شناختی، ربات­‌های همکار، ربات­‌های موازی، ربات­‌های کابلی، سیستم‌­های کنترل، ربات‌های انسان‎­نما، سیستم‌­های هوشمند و رباتیک، پایداری ربات­‌ها، سیستم­‌های مکاترونیکی، شناسایی و مدل­سازی، طراحی حرکت و یادگیری، مکاترونیک نوری، ربات­‌های احتمالاتی، ربات­‌های تغیر شکل پذیر، رباتیک در توانبخشی، کنترل در رباتیک، ربات‌های خدمات رسان، رباتیک از دور، رباتیک در پزشکی، بینایی و رباتیک، ربات­‌های سیار، ربات­‌های میکرو و نانو و زمینه­‌های پیشرفته در رباتیک و مکاترونیک هوشمند است.

همچنین موضوع نمایشگاه جانبی این همایش ارائه طرح‌ها و ایده‌های کاربردی سیستم‌های رباتیک و مکاترونیک، اعم از موارد مستخرج از پروژه یا پایان‌نامه تحصیلی در مقاطع مختلف و یا حاصل فعالیت گروهی تیم‌ها در مسابقات مختلف داخلی و خارجی، ارائه نمونه آزمایشگاهی، نیمه صنعتی و صنعتی نوآورانه و یا مستندات طراحی و شبیه‌سازی و ارائه ایده‌های خلاقانه و ابتکار‌های ساختارشکنانه با قابلیت تحول در زندگی بشر خواهد بود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار