کد خبر:۸۰۰۰۲۹

رئیس ستاد اقامه نماز کشور: قرآن مهجور و مظلوم است

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه قرآن مهجور و مظلوم است گفت: باید علما و ائمه جماعت تفسیر آیات قرآن داشته باشند.

 

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،  حجت الاسلام  والمسلمین محسن قرائتی دقایقی پیش در اجتماع مردم در مسجد امام حسین (ع) بیرجند اظهار داشت: ما باید قرآنی شویم  و باید عملا قرآن را از مهجوریت در بیاوریم.

وی با بیان اینکه قرآن مهجور است و پیامبر از این مهجوریت شکایت و این شکایت در روز قیامت قطعی است افزود: تمامی حروف کلمات قرآن پیام دارد باید به سراغ قرآن بروید.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: آیات قرآن برای ما پیام دارد و باید درست  آنرا بخوانیم با ترجمه و تفسیر آن آشنا شویم و آنرا با زندگی خود تطبیق دهیم وقتی در قرآن تدبر کنیم می‌بینم که بیان شده  پدر و مادرت پیر شد باید در کنار خودت باشد، اما برخی خانواده‌ها پدر مادر خود را به خانه سالمندان می‌برند.

قرائتی با بیان اینکه وقتی قرآن می‌خوانیم باید بفهمیم و پیام آن را درک کنیم افزود: جوانان و اقشار جامعه به کتاب‌های درسی و دانشگاهی قانع نباشید قرآن را از مهجوریت در 


وی بیان داشت: در خانه‌ها نهج البلاغه وجود دارد، اما به آن توجهی نمی‌شود برنامه‌های مذهبی باید بیشتر باشد و سازمان تبلیغات اسلامی باید برای برنامه‌های مذهبی برنامه داشته باشد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه بسیاری از جوانان به خاطر ازدواج نکردن دچار گناه می‌شوند  گفت: در قرآن بیان شده فرزندان خود را به مسجد ببرید و اگر به زندگی نامه شهدا بنگریم ۹۵ درصد رزمندگان که به جبهه رفتند مسجدی بودند.

قرائتی افزود: در قرآن بیان شده اگر منبر میروید قرآن تفسیر کنید، اما باید بدانیم  روی منبر جای تفسیر خواب نیست بلکه باید قرآن تفسیر شود هر کسی که بخواهد نماز بخواند باید روزی ۱۲۰ بار قرآن بخواند.

وی بیان داشت: در ازدواج فرزندان خود عجله کنید فرزندان خود را به کار خیر وادار کنید  ۱۲ میلیون فرزند مدرسه‌ای ۵ هزار دانشجو و چندین فرهنگی ۱۰۰ روز تابستان تعطیل بودند و ما برای آن‌ها چه کاری انجام دادیم؟  
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار