آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۰۵۵

ذوالقدر: ممنوعیت زندان برای مهریه نباید مانع پرداخت مهریه شود

یک عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «مهریه نوعی دین است»، گفت که ممنوعیت زندان برای مهریه نباید مانع پرداخت مهریه شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیده فاطمه ذوالقدر با اشاره به انتشار اخباری در خصوص طرح «ممنوعیت زندان برای مهریه» گفت: این موضوع صرفاً در حد یک طرح در مجلس مطرح شده و فراکسیون زنان مجلس قطعا این موضوع و نقاط قوت و ضعف آن را با حضور کارشناسان بررسی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه «فراکسیون زنان مجلس با درنظر گرفتن حق طلاق برای زنان موافق هستند»، اضافه کرد: مهریه نوعی دین است و نمی توان مجازات زندان برای پرداخت مهریه را برداشت، البته در صورت ثبوت اعسار، مهریه باید تعدیل و تقسیط شود اما ممنوعیت زندان برای مهریه هم نباید مانع پرداخت مهریه شود.

ذوالقدر در پایان با بیان اینکه «مجازات‌های فعلی برای عدم پرداخت مهریه در حال حاضر جنبه بازدارندگی دارد و حذف آن بسیاری از زنان را دچار مشکل می‌کند»، تاکید کرد که طرح ممنوعیت زندان برای مهریه هنوز به تصویب نهایی کمیسیون قضایی و یا صحن مجلس نرسیده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۲
دیگه هیچ خانمی ازدواج نخواهد کرد، بااین تصمیم های مسخره همه چیز روخراب کردین
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱
مهریه با حق طلاق باید باشد نه که همه چیزهای خوب و یک طرفه به نفع زنان
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار