پرونده مرگ مدیر بیمارستان لقمان روی میز بازپرس جنایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۳۸۵

پرونده مرگ مدیر بیمارستان لقمان روی میز بازپرس جنایی

سرپرست دادسرای جنایی تهران از ادامه بررسی‌ها درخصوص علت فوت مدیر بیمارستان لقمان خبر داد.
پرونده مرگ مدیر بیمارستان لقمان روی میز بازپرس جنایی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران درخصوص پرونده مرگ مدیر بیمارستان لقمان گفت: در روز چهارشنبه فوت یک فرد به بازپرس جنایی تهران اطلاع داده شد.

وی افزود: با حضور بازپرس جنایی تهران در محل حادثه و بررسی‌ها مشخص شد این فرد مدیر بیمارستان لقمان بوده است و به دلیل نامشخصی فوت کرده است.

شهریاری گفت: بررسی الگوی جراحات ایجاد شده بر بدن متوفی حکایت از آن دارد که این فرد یا خودرویی تصادف کرده و یا از موتور به زمین خورده است.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران تصریح کرد: پیکر متوفی در بخشی از تونل توحید افتاده است که در آنجا سابقه تصادف موتور سیکلت‌ها در گذشته نیز بوده است.

وی ادامه داد: به هر تقدیر همچون سایر پرونده‌های فوت پرونده مرگ این فرد هم بر روی میز بازپرس جنایی قرار داشته و در حال بررسی موضوع هسیتم.
 
بیشتر بخوانید:

مدیر بیمارستان لقمان به دلیل خونریزی داخلی فوت کرده است

 
پربازدیدترین آخرین اخبار