ترافیک پرحجم در محور‌های هراز و چالوس
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۵۶۶
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور

ترافیک پرحجم در محور‌های هراز و چالوس

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت راه‌های کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محور‌های هراز و چالوس پرحجم است و احتمال یک طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران در بعدازظهر امروز وجود دارد.
ترافیک پرحجم در محور‌های هراز و چالوس
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر رحمانی در توضیح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور گفت: سطح راه‌ها در برخی از محور‌های مواصلاتی کشور در استان‌های مازندارن، اصفهان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان، کهگیولویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، دیلم-گناوه بوشهر لغزنده هستند و راننده‌ها باید برای تردد دقت لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: در ارتفاعات کرج-چالوس، گردنه آوج در استان‌های قزوین و همدان، گردنه اسدآباد در همدان و اسالم-خلخال اردبیل مه‌گرفتگی گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا تأکید کرد که در حال حاضر ترافیک در جنوب به شمال محور هراز و جنوب به شمال چالوس پرحجم است.

سرهنگ رحمانی گفت: یک‌طرفه شدن محور کرج-چالوس از سمت مرزن‌آباد به سمت تهران از بعدازظهر امروز (یکشنبه ۵ آبان)، در دستور کار قرار دارد، اما هنوز ساعت شروع این محدودیت تردد قطعی نیست و متعاقبا اعلام خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در پایان توصیه کرد که راننده‌ها سرعت مطمئنه را در مواقع لغزندگی جاده‌ها رعایت کنند.
 
منبع: ایسنا
پربازدیدترین آخرین اخبار