آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۸۴۰
یادداشت دانشجویی |

عصر فتنه‌ها!

اعتراضات مدنی و به حق مردم عراق، زمانی رنگ و بوی فتنه به خود گرفت و تغییر ماهیت داد که مرکز تصمیم‌گیری آن به خارج از کشور منتقل شد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- فرهاد پادیر؛ * امام علی (علیه السلام) فرمودند: «در فتنه‌ها چونان شتر دو ساله باش، نه پشتی دارد که سواری دهد و نه پستانی تا او را بدوشند» (نهج البلاغه، ترجمه محمد دشتی، حکمت ۱، ص. ۶۲۴)

چند روزی است که عراق تحولات حسّاسی را پشت سر می‌گذارد و صدر اخبار جهان اسلام را به خود اختصاص داده است.

مردم عراق از آنجایی که از وضع معیشتی-رفاهی مناسبی برخوردار نیستند به خیابان‌ها آمده و برای تحقق خواسته‌های به حق خود دست به اعتراض زدند؛ اعتراض امری عادی و مسلم است، اما چیزی که اکنون شاهد آن هستیم بیش از آن که اعتراض در جهت برآورده ساختن انتظارات باشد، فتنه‌ای است که محور مقاومت را هدف گرفته است.

اعتراضات مدنی و به حق مردم عراق، زمانی رنگ و بوی فتنه به خود گرفت و تغییر ماهیت داد که مرکز تصمیم گیری آن به خارج از کشور منتقل شد.

محور غربی، عبری، وهابی که نتوانسته در منطقه خاورمیانه به طرق نظامی-اقتصادی به اهداف خود برسد، اینبار نیز در سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام (که از بی بصیرتی جامعه عصر خود مجبور شد با معاویه پیمان صلح ببندد)، جهالت مردم را نشانه گرفته است.

جهالت و بی بصیرتی عوام در دوره‌های مختلف ابزاری بودند تا خواص حیله‌گر به خواسته‌های خود برسند (أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَل مهری است که عاقبت در صحرای محشر بر پیشانیشان حک می‌شود)؛ هر زمان که دشمنانِ مذهبِ انسان‌ساز تشیع در میدان مبارزه نظامی یارای مقابله را نداشتند سلاح خود را تغییر دادند و چه سلاحی برنده‌تر و خطرناک‌تر از جهالت و عدم آگاهی در بین مردم.

سعودی‌ها که چند سالی است در باتلاق یمن فرو رفته‌اند و در جنگ با محور مقاومت - به فرماندهی ایران -، خود را شکست خورده می‌بینند؛ برای جبران شکست‌های خود، پول‌های نفت را روانه اعتراضات مردم عراق کرده اند تا با حمایت اطلاعاتی آمریکا، جهت اعتراضات را به نفع خود تغییر دهند.

فتنه‌گر‌های امروز عراق که آمبولانس فرمانده‌ی حشدالشعبی را به آتش می‌کشند از جنس همان فتنه‌گرانی هستند که در سال ۸۸ جوان بسیجی را زنده زنده سوزاندند.

در فتنه‌ای که ایران به خود دید و حال عراق در حال تجربه است اشتراکات زیادی به چشم می‌خورد:

۱-هدف فتنه مقابله با محور مقاومت است؛ یک روز در ایران است و یک روز در عراق.
۲-از آبشخور مالی یکسانی نیز تامین می‌شوند.
۳-مرکزیت تصمیم‌گیری آن خارج از مرزهاست.
۴-سلاح مورد استفاده در هر دو فتنه سوءاستفاده از جهالت و ناآگاهی مردم است.
 
یک نقطه اشتراک دیگر هم که ان شاء الله در آینده محقق خواهد شد، این است که همانطور که پس از فتنه‌ ۸۸ شاهد گسترش محور مقاومت بودیم، فتنه‌ عراق نیز گسترش محور مقاومت را به دنبال خود خواهد آورد.
 
فرهاد پادیر- مسئول سیاسی بسیج دانشجویی پردیس حکیم فردوسی البرز
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار