کافی است ماجرای کشف حجاب خانم بازیگر در ترکیه، تا عکس دونفره دلجویی و یادگاری ستاره اسکندری و امیرحسین صدیق با مجرم محبوس غائله فرقه گنابادی را کمی در رسانهها مروری مجدد کنید، اتفاقی که هیچ وقت هم منجر به عذرخواهی این بازیگران نشد!
گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو: سیمای رسانه ملی از امشب قرار است سریالی با حال و هوای انقلابی را در کنداکتور شبانه بگذارد که جدای از مضمونی که باید جالب و دیدنی باشد، خود از اساس مولد حاشیه بوده و هست؛ «گیلهوا» با بازیگرانی پرحاشیه و البته با یک مدلسازی از اتفاقات تاریخی شمال کشور در سال ۱۲۹۷ و نیز روایتگری سبک زندگی و زیست اجتماعی مردم ایران و گذری بر نقش انگستان در امور داخلی ایران از امشب روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
این سریال در چند وقت اخیر بیآنکه بخواهد؛ اسیر حاشیهها شد تا جایی که پخشش را حتی چند ماهی به تاخیر انداخت آنهم به بخاطر تحرک دو بازیگرش که کنش و واکنششان هیچ ربطی به اتفافات روز جامعه نداشته و ندارد؛ بنابراین بیلبورد فعلی این سریال احتمالا بجای اینکه میرزاکوچک خان جنگلی و تم انقلابی آن باشد، شاید موکدی بر رافت مدیران تلویزیون بر سر دو بازیگری باشد که تا امکانش بوده، رفتار ضد و نقیض داشتهاند؛ هم ستاره اسکندری و هم امیرحسین صدیق، که گویا از بازیگران اصلی این مینیسریال هم هستند.
کافی است ماجرای کشف حجاب خانم بازیگر(ستاره اسکندری) در ترکیه و فیلم گرفته شده از او، تا عکس دونفره دلجویی و یادگاری اسکندری و امیرحسین صدیق با مجرم محبوس غائله فرقه گنابادی را کمی در رسانهها مروری مجدد کنید؛ اتفاقی که هیچ وقت هم منجر به عذرخواهی این بازیگران نشد!
انفعال مدیران سیما در همان دوره نیز جالب توجه بود تا جایی که بیخبر از این اتفاقات، حتی در اقدامی عجیب تر، امیرحسین صدیق که عکس دیدارش با این مجرم دراویش گنابادی رسانهای شده بود، روی شبکه سه رفت آنهم برنامهای زنده و گفتگومحور یک ساعته؛ هرچند همان زمان نیز در این برنامه تعطیلشده، از هرچه خواست گفت جز همین ماجرا و احیانا هرگونه ندامت یا توضیح و خبری.
البته که روی یک مینیسریال هفت قسمتی که برای پر کردن آنتن خالی سیماست، شاید نشود حساب جدی و آنچنانی باز کرد، ولی بالاخره برخی عواملش اینقدر حاشیه راه انداختند و بر سر رفتار عجیب و پرحاشیهشان موضع و سکوت حق به جانب گرفتند، که اجازه پخش به این سریال در جای خود زیادی بعید بود؛ جز اینکه نقششان کمرنگ شده باشد و یا موضع این سریال و حرفش به اصطلاح اینقدر تازه و بدیع باشد که سیما تبعات همین حواشی را به جان خریده باشد.
به هرحال این سریال که نمایی هم از تحرکات استعماری انگلستان در ایران و البته با تاخیری صدساله، تصویرسازی چند سکانسی از میرزا کوچکخوان جنگلی است، را باید به فال نیک هم گرفت، اما به هر حال باید تدبیری اندیشه شود که کارکترهای مثبت به هر مثلا بازیگری داده نشود؛ جوری که مخاطب بیش از آنکه منتظر دیدن نماسازی از چهرههای این مرز وبوم و قصهشان باشد، اسیر حواشی عدهای شود که هیچ دغدغهای ندارند جز بازی کردن و پول میلیونی گرفتن!
نکته جالب اینکه بعد از سریال «گیله وا» که صرفا در بازه یک هفتهای کنداکتور شبکه سه را پر میکند، از هفته آینده نیز مخاطبان شاهد سریال «فوق لیسانسهها» هستند؛ سریالی با بازیگران مختلف که پوشش غیرمعمول خانم بازیگر سریال به تازگی نیز او را به سر خط خبرها و البته به محاکم قضایی کشاند!
هرچند که پیشینه قبلی این سریال حکایت از جذب مخاطب آنچنانی برای شبکه سه دارد؛ سریالی که قطعا امتیازی برای سیماست، چون هم طنز است و هم منتقد شرایط جامعه. «گیله وا» نیز دست روی موضوع و شخصیتهایی گذاشته که جزئی از پیشینه جدانشده و قهرمانان این سرزمین هستند؛ بنابراین گویا چارهای نیست جز اینکه صداوسیما همین تولیدات را به رغم این قصورات و حواشی چند بازیگر بیربط و با ربطش روی آنتن ببرد و لااقل احترام مخاطبان را نگه دارد.