کد خبر:۸۰۱۴۲۸

«فتنه آمریکایی» منتشر شد

دویست‌وهشتمین شماره‌ هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «فتنه آمریکایی» منتشر شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با نزدیکی به ۱۳ آبان و سالروز تسخیر لانه‌جاسوسی و با توجه به بیانات رهبر انقلاب در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی، خط حزب‌الله در سخن هفته‌ این شماره خود به موضوع فتنه‌ آمریکایی و توطئه‌های آنان در کشور‌های منطقه پرداخته است.

همچنین رهبر انقلاب در دیدار‌های خود با دانش‌آموزان و دانشجویان در روز ۱۳ آبان در سال‌های اخیر تأکید بر خواندن اسناد به دست آمده از لانه‌ جاسوسی آمریکا داشته‌اند که خط حزب‌الله در روایت هفته‌ این شماره‌ خود برخی از این اسناد را مورد بازخوانی قرار داده است.

در شماره‌ این هفته‌ نشریه نیز تصویری از رهبر انقلاب بر سر مزار شهید طیب حاج رضایی همراه با بیاناتی درباره‌ ایشان و شهید اسماعیل رضایی برای اولین بار منتشر می‌شود. این شماره‌ خط حزب‌الله نیز به این دو شهید بزرگوار تقدیم می‌گردد.

دیگر بخش‌های نشریه‌ی خط حزب‌الله که مطالعه‌ آن‌ها به خوانندگان توصیه می‌شود:
در ذهن بعضی‌ها، عدالت اصلا نقشی ندارد! / اصول عدالتخواهی
این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشت، قطعاً انقلابی است/ اخلاق انقلابی گری
علت اصلی کوتاه نیامدن در مقابل آمریکا/ شرح حدیث
اساس کار برای این برهه از اقتصاد کشور، تولید ملّی است / رونق تولید
شعار «مرگ بر آمریکا» را در تسخیر لانه جاسوسی تماشا کردیم/ کلام امام
باید شتابی که در پیشرفت علمی هست ادامه پیدا کند / مطالبه رهبری
مخفی شدن در روستای سرسبز «اخلمد» / خاطرات رهبری
اوّلین آماج تهاجمِ دشمن عبارت است از فکر شما/ حزب‌الله این است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار