آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۲۹۹۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

ابطحی: نماینده تهران طرح عدم پخش اعترافات در تلویزیون کلید زد / روح این طرح با شعار دانستن حق مردم است در تضاد است

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: از آقای صادقی که شعار دانستن حق مردم است را سر میدهد تعجب میکنم که به تهیه چنین طرحی اقدام کرده است.
سید محمدجواد ابطحی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره بررسی طرح عدم پخش اعترافات تلویزیونی متهمان از رسانه ملی، اظهار داشت: طرح عدم ضبط و پخش اعترافات متهمین توسط صداو سیما طرحی است که نماینده محترم تهران آقای محمود صادقی ارائه دادند.

وی با بیان اینکه این طرح قبل از ماجرای دستگیری روح الله زم و بعد از ماجرای مازیار ابراهیمی کلید زده شده بود، افزود: بنده بنا به دلایلی این طرح را امضا نکردم. اولا به نظر می‌رسد این طرح نوعی فرافکنی است که صداوسیما و بعضی از دستگاه‌ها به اینکه اعترافاتی را که بی پایه است پخش میکنند در حالی که اینطور نبوده و اگر در جایی خطایی رخ داد نمیتوانیم ان را به همه موارد تسری دهیم.

ابطحی تصریح کرد: بنده به آقای صادقی گفتم طرح را اصلاح کن، چون مسلما ضبط اعترافات هیچ اشکالی ندارد و مسلما باید اعترافات ضبط شود، اما می‌توان با شرایطی اجازه پخش آن را داد. از سوی دیگر عدم ضبط اعترافات راه را برای جنایتکاران، تبهکاران و جاسوسان باز می‌کند تا بتوانند حاشیه امنی پیدا کنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: اینکه یک دستورالعمل کلی برای عدم ضبط و پخش اعترافات متهمان وضع کنیم خلاف شعار دانستن حق مردم است تلقی میشود. نه به این شوری شور و نه به آن بی نمکی! باید از افراط و تفریط پرهیز کرد باید اعترافات را ضبط کنند و برخی از موارد که به صلاح است را پخش کنند و برخی که صلاح نیست را پخش نکنند.

وی با تاکید براینکه از آقای صادقی که شعار دانستن حق مردم است را سر میدهد تعجب میکنم که به تهیه چنین طرحی اقدام کرده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هنوز اعترافات زم پخش نشده، اما ضبط شده که باید هم ضبط میشد حال اگر مسئولان مربوطه صلاح دیدند ممکن است بعضی از این اعترافات را پخش کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار