آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۱۲۴

بانک‌ها به صورت جدی از مجلس تذکر دریافت کردند

عضو فراکسیون ولایی مجلس نجات واحد‌های تولیدی را در گرو اجرای دقیق این مصوبه مجلس توسط بانک‌ها دانست و گفت: مجلس به بانک‌ها درخصوص اجرای قانون حذف سود مرکب تذکر جدی می‌دهد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد جواد ابطحی با اشاره به اینکه بانک‌ها باید هرچه سریع‌تر "قانون حذف سود مرکب" را اجرایی کنند، گفت: مجلس تذکرات متعددی درباره اجرای هرچه سریع‌تر این قانون داده است و نمایندگان در صحن علنی به رئیس بانک مرکزی مجددا تذکر خواهند داد.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت ادعای ورشکستگی بانک‌ها را در پی اجرای قانون حذف سود مرکب دارد، اما این کار نه تنها موجب ورشکستگی بانک‌ها نمی‌شود بلکه به سود آن‌ها نیز خواهد بود چراکه مردم توان پرداخت اصل و سود اولیه را پیدا می‌کنند و این چرخه پولی بانک‌ها را به گردش در می‌آورد.

وی نجات واحد‌های تولیدی را در گرو اجرای دقیق این مصوبه مجلس توسط بانک‌ها دانست و افزود: در صورت حذف سود مرکب، بدهی تولیدکنندگان به بانک‌ها پرداخت شده و در نتیجه منابع بانکی افزایش می‌یابد.

به گفته ابطحی متاسفانه قشر مستضعف و ضعیف جامعه مجبور به پرداخت ربح مرکب شدند، افرادی که بطور مثال وام ۱۰ میلیون تومانی گرفتند و با محاسبه سود مرکب باید ۷۵ میلیون تومان پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: آئین‌نامه اجرایی حذف سود مرکب تا چند روز دیگر به بانک‌ها ابلاغ می‌شود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس، طرحی را با عنوان حذف سود مرکب بانک‌ها تهیه کردند و طبق آن تاکید کردند که سود‌های مرکب از سال ۱۳۹۳ به بعد حذف شود و در پرداخت و بازپرداخت تسهیلات بر مبنای قرارداد اولیه عمل شود، اما شورای نگهبان به مصوبه مجلس ایراد گرفت. با توجه به اصرار نمایندگان، این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد، شورای نگهبان معتقد بود که اگر سود مرکب حرام است، حذف آن از تسهیلات قبل از سال ۱۳۹۳ هم باید مورد توجه قرار گیرد، در نهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح مذکور موافقت کرد و قانون حذف سود مرکب مراحل اجرای شدن خود را طی می‌کند.
منبع: خانه ملت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار