آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۶۳۶

خرید ۱۱ باغ جدید در تهران

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از خرید ۱۱ باغ جدید در تهران برای استفاده عموم خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران در حاشیه یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در باره مشکل کم‌آبی در بوستان یاس فاطمی اظهار داشت: چنین خبری صحت ندارد. منبع ذخیره آب برای این بوستان در نظر گرفته شده و به دلیل بارندگی‌ها ممکن است نیاز درختان به آب کمتر باشد.

وی درباره مشکل کم‌آبی در پارک چیتگر گفت: با توافقاتی که انجام گرفته، شرکت آب منطقه‌ای آب را برای این پارک باز کرده و مقداری از بدهی به آبفا را شهرداری پرداخت کرد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران ادامه داد: شهرداری نگذاشته است درختان بوستان چیتگر آسیب ببیند و از پساب دریاچه هم برای آبیاری استفاده شده و از تانکر هم سعی کردیم آب مورد نیاز برای درختان را تامین کنیم.

مختاری در باره خرید باغ جدید در تهران اظهار داشت: صد درصد جرایم تخریبی اشجار و باغات در یک حساب جداگانه خزانه‌داری شهرداری جهت خرید باغات در مناطق کم برخوردار در نظر گرفته شده است و بر همین اساس چندین باغ خریداری شد.

وی بیان داشت: امسال خرید ۱۱ باغ در نظر گرفته شده که این باغات شناسایی و مقدمات خرید آن‌ها در مناطق مختلف فراهم شده است.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران در پایان از تحویل باغ وثوق‌الدوله تا بهمن سال جاری خبر داد و گفت: تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم در این راستا پیش بینی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار