در نشستی که با حضور اعضای کارگروه امور سیل و شریانهای حیاتی برگزار شد، نقاط تلاقی شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران با تاسیسات شرکتهای خدمات رسان شهری مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارگروه امور سیل و شریانهای حیاتی در نشست اخیر خود به شناسایی و بررسی نقاط تلاقی شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی با تاسیسات شرکتهای خدمات رسان شهری پرداخت.
احسان نوشآبادی مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران که مسئولیت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل معاونت فنی و عمرانی را برعهده دارد، در سخنانی در این نشست با اشاره به فرا رسیدن فصل بارندگی و احتمال وقوع سیلاب، شناسایی نقاط آبگیر و محدودههای سیل خیز را در ارتقای عملکرد شبکه هدایت روانابها حائز اهمیت دانست و خواستار تعامل همه جانبه نهادها و دستگاههای ذیربط در این خصوص شد.
در ادامه این جلسه، نماینده شرکت آب و فاضلاب شهر تهران گزارشی از مطالعات و اقدامات انجام شده در خصوص نصب مخازن ۱۰۰ متر مکعبی آب به عنوان منابع شبکه آبرسانی اضطراری شهر تهران در شرایط بحرانی را ارائه کرد.
کارگروه امور سیل و شریانهای حیاتی، متشکل از نمایندگان معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، شرکت گاز استان تهران، شرکت برق منطقهای تهران، شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، شرکت آب منطقهای تهران، شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران، شرکت ارتباطات سیار، شرکت فاضلاب تهران، شرکت راه آهن شهری تهران (مترو)، شرکت بهره برداری متروی تهران و شرکت پخش فرآوردهای نفتی منطقه تهران است.