آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۰۷۸
گزارش | واکنش حامیان دولت به سخنان رئیس جمهور؛

وقتی روحانی صدای حامیان خود را هم در می‌آورد

اظهارات روز گذشته رئیس‌جمهور در قلب شهر یزد و حمله به اقدامات قوه‌قضائیه در مبارزه با فساد تا جایی پیش رفت که حامیان روحانی نیز سکوت را جایز ندانستند.

وقتی روحانی صدای حامیان خود را هم در می‌آورد

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "تورم، گرانی، جواب بده روحانی..." این صدایی بود که بیشتر داخل سخنرانی رئیس جمهور در جمع مردم یزد شنیده میشد البته رئیس جمهور این صدا‌ها را بازی در زمین دشمن و صدای اقلیت جامعه دانست. 

روزگذشته این میدان امیر چخماخ یزد بود که کانون سخنان تند رئیس جمهور با محوریت اقدامات قوه قضائیه بود، اقداماتی که روحانی آن‌ها را به نوعی کلاه گذاشتن سرمردم دانست و با لحنی کنایه آمیز گفت: با کشاندن چند نفر به دادگاه و تبلیغ مبارزه با فساد، سرِ مردم کلاه نمی‌رود!

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود انگشت اتهام را به سمت اقدامات اخیرقوه قضائیه که البته نمود درخشانی در افکار عمومی داشته گرفت وعنوان کرد: به فساد‌های میلیون و میلیارد تومانی رسیدگی می‌کنند اما سراغ دانه‌ درشت‌ها نمی‌روند.
 
این جمله البته در قلب میدان امیرچخماخ واکنش مردم را با شعار‌هایی در اعتراض به گرانی‌ها به دنبال داشت. اما این تمام واکنش‌ها به سخنان رئیس دولت دوازدهم نبود.

در فضای مجازی این محمود صادقی سیاستمدار اصلاح طلب بود که در واکنش سخنان رئیس جمهور نوشت: آقای روحانی! فساد فساد است، چه میلیونی چه میلیاردی؛ به جای فرافکنی با غده‌های فساد در دستگاه‌های زیرمجموعه خودتان مقابله کنید. بعضی از همکاران شما در هیأت دولت دست‌کمی از همتایانشان در دولت سَلَف ندارند.
 
10

محمد علی آهنگران از دیگر فعالان اصلاح طلب نیز در واکنش به این سخنان نوشت: اصولا هر زمان که روحانی به خاتمی سلام و درود فرستاده یا حرفی درباره رفع حصر زده وضع خاتمی و محصورین بدتر و محدودیت آن‌ها سخت‌تر شده است.

بهتر بود روحانی این حرف‌ها و شعار‌ها را در جلسه شورای عالی امنیت ملی می‌زد نه اینکه آنجا جور دیگری عمل کند، در سخنرانی‌های عمومی جور دیگری.
 
10
 

حجت الاسلام سید محمود دعایی از چهره‌های حامی دولت روحانی ازدیگر افراد منتقد به سخنان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اقدامات قوه قضائیه بود.

وی با بیان اینکه اگر روحانی مطالبی را در تعریض به عملکرد قوه قضائیه و آیت الله رئیسی بیان کرده از اشتباهات او بوده است گفت: رئیس جمهور نباید صد راه افرادی شود که خدمات ارزشمندی به کشور ارائه می‌دهند، آقای روحانی مرتکب اشتباه نشود.
 
وقتی روحانی صدای حامیان خود را هم در می‌آورد

«با فساد نیز مثل مسائل دیگر می‌توانیم هم سیاسی برخورد کنیم هم به شکل منطقی و قانونی»، این را عباس عبدی فعال اصلاح طلب در واکنش به سخنان دیروز رئیس جمهور در میدان امیر چخماخ گفت. او معتقد است اساسا آقای روحانی فکر می‌کند این شیوه می‌تواند به او کمک کند اما به اعتقاد بنده این راه نمی‌تواند کمک حال او باشد، برای اینکه شما وارد بازی طرف مقابل خودتان شده‌اید. در بازی طرف مقابل، شما بازنده هستید.

درحالی که باید بازی خودت را انجام بدهی! بازیِ خود یعنی اینکه مبارزه با فساد را در قالب قانون درآورد تا طرف مقابل اگر نمی‌خواهد در قالب این قانون عمل کند بازنده شود، بنابراین این بازی به باخت آقای روحانی و کلیت جامعه منجر خواهد شد.
من فکر نمی‌کنم این شیوه سخنرانی دستاوردی داشته باشد دستاوردی هم داشته باشد موقت و تاکتیکی است.

عبدی با بیان اینکه اصولا نمی‌توان درک روشنی از این نوع رفتار‌ها داشت، عنوان کرده خود اوهم دچار عدم درک ماجرا شده است.

واما منتقد بعدی نطق رئیس جمهور در شهر بادگیر‌ها صادق زیبا کلام بود که با گریزی به دستگیری حسین فریدون برادر آقای رئیس جمهور گفت: آقای روحانی اگر برادر شما به زندان نیافتاده بود، باز هم این حرف‌ها را می‌زدی؟

زیبا کلام البته به همین بسنده نمی‌کند و حرف‌های روز گذشته "خطیب امیر چخماخ" را فقط سقوط روحانی نمی‌داند و آن را بحران در میان اصلاح طلبان معرفی می‌کند و خطاب به روحانی می‌گوید: آقای روحانی شما از ۲۴ میلیون رای سال ۹۶ الان ۲۴۰ هزار رای هم نداری.

وی با فرصت طلبانه خواندن برخی رفتار‌های روحانی یاد آور می‌شود که الان نام بردن شما از خاتمی را کسی باور نمی‌کند و این رفتار بیشتر رفتاری فرصت طلبانه به حساب می‌آید.

منتقد بعدی از طیف اصلاح طلبان صدرا محقق دبیر اجتماعی روزنامه شرق بود که با کنایه به جملات ثابت روحانی در سفر‌های گذشته به یزد و یاد کردن از رئیس دولت اصلاحات نوشت: حسن روحانی سخنرانیش در یزد رو اینطوری تموم کرد: «سلام و درود بر سید محمد خاتمی افتخار این دیار و کشور» جا داشت یه وعده رفع حصر هم می‌داد و در ادامه از گوش‌های مخملی ما هم یاد می‌کرد.
 
10

سید علی مجتهد زاده وکیل دادگستری و از فعالین اصلاح طلب نیز با طرح این ادعا که نزدیکان علی ربیعی، اسحاق جهانگیری و دیگر وزرای دولت آلوده به فساد مالی هستند، به استقبال اظهارات روز گذشته رئیس‌جمهور رفته است.
 
مجتهدزاده نیز طی توئیتی گفت: "وقتی در دولت از وزیر و سخنگو تا معاون اول و شخص رئیس‌جمهور دارای نزدیکان و اقربائی با مفسده‌های جدی مالی هستند طبیعی است سخنان رئیس آن دولت در مبارزه با فساد از سوی ملت جدی گرفته نشود".
 
10

به هرحال آنچه در شرایط این روز‌های کشور مهم و حیاتی به نظر می‌رسد و همواره رئیس جمهور هم بر آن تاکید کرده و حتی روز گذشته نیز در سخنان خود گفت: باید پس از انتخاب یک دولت دشمنی‌ها را برای ۴ سال کنار گذاشت و همه در کشور به یاری دولت بشتابند؛ ضرورت حفظ این وحدت مختص قوه مجریه نیست و همه ارکان نظام باید دست مساعدت به سمت یکدیگر دراز کنند.

در این مسیر اقدامات قوه قضائیه در مسیر آشکار شدن فساد و قطع دست مفسدان برکسی پوشیده نیست که اساسا کلید هر اتفاق و پروژه کلان با گام‌های کوتاه و کوچک آغاز می‌شود و قوه قضائیه نیز با تغییر رویکرد خود در دوران اخیر پروژه مهمی را آغاز کرده که همه ملت آن را به فال نیک گرفته و از آن استقبال کردند باشد که قوه مجریه نیز خود را از این موج خروشان ملت و نظام جدا نداند که این اقدام موج انفعال بیش از پیش دولت را به دنبال خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار