کد خبر:۸۰۴۱۶۳

«روحانی» در یزد اشتباه کرد/ تثبیتِ جایگاه خود در سمتِ دفاع از فساد!

یک تحلیلگرِ سیاسی و امنیتی نوشت: هیچ رییس جمهوری در 3 دهه گذشته، در سال ششم، وضعی چنین اسف بار از حیث محبوبیت نداشته است. روحانی تلاش کند دوقطبی قدرتمند "موافق روحانی-مخالف روحانی" را با دوقطبی جدیدی جایگزین کند.

«روحانی» در یزد اشتباه کرد/ تثبیتِ جایگاه خود در سمتِ دفاع از فساد!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور در سخنرانی روز شنبه خود در اظهاراتی عجیب کنایه‌های تند و تیزی به قوه قضاییه زد. 

در همین رابطه مهدی محمدی، تحلیلگر سیاسی و امنیتی، در رشته توئیتی با استناد به خروجیِ یک نظرسنجی درباره وضعیت رئیس جمهور «روحانی» نوشت:

۱/۱۲ نظرسنجی یک نهاد معتبر دانشگاهی -که از ۱۳۸۸ تاکنون دقت بالایی داشته و اعتبار آن ثابت شده- در مرداد ۹۸ می‌گوید درصد کسانی که به روحانی بسیار علاقمند هستند حدود ۱۰ درصد و درصد کسانی که به او بی علاقه یا بسیار بی علاقه هستند حدود ۴۵ درصد است.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۲/۱۲ به این معنا اکنون در جامعه ایران یک دوقطبی جدید به نام ‘موافق روحانی-مخالف روحانی’ خلق شده که در آن مخالفان بیش از ۴ برابر موافقان هستند. این یک دوقطبی جدید و محصول افول بسیار پرشتاب محبوبیت روحانی است.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۳/۱۲ داده‌ها نشان می‌دهد ۴ عامل تورم، بیکاری، فساد و سوء مدیریت عوامل اصلی نارضایتی مردم از روحانی است. مردم روحانی را به عنوان مقصر مشکلات شناسایی کرده اند و او با همه تلاشی که کرده موفق نشده مشکلات را فرافکنی کند.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۴/۱۲ شیب افول محبوبیت روحانی بسیار تند است. هیچ رییس جمهوری در طول تاریخ ۳ دهه گذشته، در سال ششم ریاست جمهوری خود، وضعی چنین اسف بار از حیث محبوبیت نداشته است.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۵/۱۲ شکل گیری این وضعیت برای روحانی و تیم او که سعی دارند از طریق دوقطبی‌های ساختگی مانند آزادی-محدودیت، یا مذاکره-عدم مذاکره یا جنگ- صلح، افکار عمومی را به نفع خود بسیج کنند، خبر بسیار بدی است.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۶/۱۲ دوقطبی آزادی-محدودیت هنوز در جامعه ایران وجود دارد و متمرکز بر مسئله زنان است، اما اکنون مسئله اصلی جامعه نیست. دوقطبی مذاکره-عدم مذاکره در نیویورک شکست خورد (البته برنامه امریکا احیای آن است) و دوقطبی جنگ- صلح پس از ماجرای پهپاد امریکایی شانس خود را از دست داده است.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۷/۱۲ طبیعی است که با وضع فعلی روحانی تلاش کند دوقطبی قدرتمند موافق روحانی-مخالف روحانی را با دوقطبی جدیدی جایگزین کند. تداوم روند فعلی کار را در هر انتخاباتی در آینده برای او و اصلاح طلبان سخت خواهد کرد.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۸/۱۲ روحانی با سخنرانی یزد تلاش برای عوض کردن زمین بازی را آغاز کرد. نقطه تمرکز او کاملا اشتباه است، چون مردم در زمینه مبارزه با فساد رییسی را جدی و صادق می‌دانند و روحانی اعتبار اجتماعی برای مخدوش کردن این روند را ندارد. روحانی در یزد جایگاه خود را در سمت دفاع از فساد تثبیت کرد.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۹/۱۲ با این روند، هر جریانی که دو ویژگی داشته باشد شانس بالایی در انتخابات پیدا می‌کند: ۱-به طور معتبر مخالف روحانی باشد و مردم باور کنند آمده تا بلایی را که در دوره روحانی سر زندگی مردم آمد پایان بدهد ۲-سوژه هراس اجتماعی نباشد و نتوان از آن در ذهن مردم لولو ساخت.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۱۰/۱۲ انقلابیون برای پیروزی نیازمند اجماع به معنای تقسیم نکردن سبد رای خود، دوری از تندروی بی حاصل و تمرین فرهنگی رای دهی لیستی هستند.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۱۱/۱۲ آیا با این وضع پیروزی مخالفان روحانی قطعی است؟ به هیچ وجه. تنها چیزی که با قاطعیت می‌توان گفت: این است که اگر روند‌های فعلی جامعه حفظ شود آن‌ها شانس بالایی دارند. پس دعوا بر سر حفظ یا به هم ردن روند‌ها و تعادل افکار عمومی خواهد بود.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
 
۱۲/۱۲ نظرسنجی پیشگویی نیست، انتخابات هم شعبده بازی نیست. روند‌های اجتماعی تغییر می‌کند. نظرسنجی شدت و جهت تغییرات را در یک لحظه از زمان نشان می‌دهد. اینکه نتیجه چه می‌شود به عمل ما بستگی دارد. نظرسنجی نقطه شروع و جهت حرکت را روشن می‌کند نه نقطه پایان را.
اکنون یک دوقطبی جدید به نام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار