کد خبر:۸۰۵۰۵۵

حمایت سازمان ملل از حاکمیت سوریه بر جولان اشغالی

۱۵۶ کشور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کردند که جولان اشغالی، متعلق به سوریه است و رژیم صهیونیستی باید به سوء استفاده از منابع آن، پایان دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر از رژیم صهیونیستی خواست که به اشغال جولان سوریه پایان دهد.

این مجمع در متن قطعنامه‌ای که کمیسیون اقتصادی و مالی آن صادر کرد، گفت که ۱۵۶ کشور، بر حاکمیت سوریه بر جولان اشغالی تأکید، شش کشور مخالفت کردند و ۱۴ کشور نیز ممتنع بوده‌اند.

خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از این نهاد بین‌المللی گزارش داد که در این قطعنامه، از رژیم اشغالگر قدس خواسته شده است که از چپاول منابع طبیعی جولان یا در معرض خطر قرار دادن آن، دست بردارد.

در این قطعنامه از «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل خواسته شده که در هفتاد و ششمین دور مجمع عمومی این سازمان، درباره اجرای این قطعنامه از جمله تأثیر سوء استفاده مسئولان رژیم صهیونیستی از منابع طبیعی جولان، گزارشی ارائه کند.

این قطعنامه همچنین بر حاکمیت همیشگی ملت فلسطین بر خاک اشغالی این کشور تأکید کرد.

هیئت سوریه در سازمان ملل هم تصریح کرد، رصد واقعی تجاوزات صهیونیستی و بررسی بازتاب اقتصادی و اجتماعی آن بر معیشت ساکنان سوری جولان، مستلزم تداوم فعالیت، گسترش منابع اطلاعاتی، به روز رسانی آمارها، اعلام موضع حقوقی واضح سازمان ملل در قبال اشغالگر اسرائیلی و تجاوزات آن، با استناد به قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت و مجمع عمومی است.

این هیئت سوری تأکید کرد، مقاومت ساکنان جولان و پایبندی آنان به هویت سوری خود می‌طلبد که سازمان ملل و جامعه بین‌الملل هر گونه اقدام یکجانبه برای اینکه جولان، وابسته به رژیم صهیونیستی باشد را رد کند.

هیئت مذکور ر. پایان خاطر نشان کرد، این مسئله از رهگذر انجام اقداماتی صورت می‌گیرد که در حمایت از حق مردم سوریه برای پایان دادن به اشغالگری و اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی با استناد به قطعنامه‌های بین‌المللی ذیربط به ویژه قعطنامه ۴۹۷ شورای امنیت باشد.

این قطعنامه در سال ۱۹۸۱ صادر شد و بر اساس آن، تصمیم رژیم صهیونیستی برای تحمیل قوانین و حاکمیت خود بر جولان اشغالی، ملغی و اعلام شد که این تصمیم، هیچ تأثیر قانونی ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار