صبح امروز، ۲۵ آبان ماه با حضور مدیرکل سازمان امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، ساختمان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشگاه کردستان افتتاح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز، ۲۵ آبان ماه با حضور مدیرکل سازمان امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ساختمان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشگاه کردستان افتتاح شد.
عبدالله حسن زاده در مراسم افتتاح دفترکنسولگری و ساختمان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشگاه کردستان، اظهار کرد: خوشبختانه دانشگاه کردستان در سالهای اخیر جزء استانهای پیشرو در روابط بین الملل بوده است.
حسن زاده افزود: اگر هماهنگی و کارگروهی در این زمینه نبود ما دچار مشکلات فراوانی میشدیم و در این زمینه کارگروهی فوق العادهای صورت گرفته است.
رئیس پیشین گروه روابط بین الملل دانشگاه کردستان، عنوان کرد: جذب دانشجوی خارجی از سال ۹۰-۹۱ در دانشگاه کردستان شروع شد، اما به دلیل نا هماهنگیهایی که صورت گرفت این دانشجویان بازگردانده شدند.
وی افزود: در بهمن ۹۴ بستر برای ورود این دانشجویان فراهم شد و با تدوین آیین نامه شرایط برای تحصیل ۸ دانشجو مهیا شد.
حسن زاده عنوان کرد: اکنون تعداد دانشجویان خارجی در دانشگاه کردستان بیش از ۴۹۲ نفر بوده و تعداد فارغ التحصیلان در مجموع سه سال ۹۶-۹۷ و ۹۸ در حدود ۳۵ نفر بوده اند.
وی با اشاره به اینکه باید به این نکته توجه کنیم که روی کدام موضوع سرمایه گذاری میکنیم، تصریح کرد: ۵۳ نفر دانشجوی خارجی در مقطع لیسانس، ۴۱۶ نفر در مقطع ارشد و ۲۳ نفر نیز دانشجوی مقطع دکتری هستند و ضروری است تا زمینه را برای ارتقا و پیشرفت ارشد و دکتری مهیا کنیم.
رئیس پیشین گروه روابط بین الملل دانشگاه کردستان به آمار دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد و علوم پزشکی در چند سال اخیر، افزود: باید در این مسیر از ظرفیت دانشجویان سوریهای و افغانستانی نیز استفاده کنیم و آنها را نسبت به تحصیل در این دانشگاه ترغیب کنیم.
وی در ادامه به فعالیتهای مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان اشاره کرد و یادآور شد: این مرکز از ۲۰ فروردین ۹۶ فعالیت خود را آغاز کرد، اما بعد از دو سال توانستیم ساختمان مرکز را افتتاح کنیم.
حسن زاده اعلام کرد: در سال ۹۶، سه دوره در سال ۹۷، ۹ دوره و در سال ۹۸، ۱۵ دوره در این مرکز برگزار و در مجموع ۳۸۵ نفر در این مرکز زبان فارسی را فراگرفته اند.