
نیکجو در گفتگو با دانشجو:
منافقین از ماههای گذشته برای ایجاد اغتشاش در شهرهای مختلف برنامهریزی کرده بودند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شیراز با بیان اینکه منافقین از چند ماه گذشته برای ایجاد اغتشاش برنامهریزی کرده بودند، گفت: اغتشاشات ایجاد شده از سوی مردم نبود و آتش سوزی و خرابیهایی که اتفاق افتاد توسط اشرار صورت گرفت.
علیرضا نیکجو، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تجمعات و نا آرامیهای اخیر در در این شهر گفت: بسیاری از مسائل جامعه نیازمند نگاه از بیرون و فارغ از رویکردهای اداری و تشریفاتی است و دانشگاهیان همچنین متخصصان توانایی این کار را دارند.
نیکجو با اشاره به اینکه مشکلات و گلایههای ناشی از گرانی بنزین باید از طریق گفتگو، نامهنگاری و تماس تلفنی مطرح شود، بیان کرد: باید درایت در عمل داشت تا دغدغهها به این شکل رفع شود و از آشوب و اغتششاش خیابانی پرهیز شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور تأکید کرد: حل مشکلات جامعه نیازمند همکاری و همفکری همه متخصصان و صاحبنظران است و برای ایجاد تحول همه باید پای کار بیایند و از شعارهای زائد پرهیز کرده و مسئولان پای کار حل مشکلات مردم باشند.
وی ادامه داد: ضدانقلابها در دو روز اخیر از وضعیت جامعه سو استفاده کردند، اغتشاشات ایجاد شده توسط مردم نبود و آتش سوزی اموال مردم و خرابیهایی که اتفاق افتاد توسط منافقین و اشرار صورت گرفته و منافقین از چند ماه گذشته برای ایجاد اغتشاش در شیراز و شهرهای دیگر برنامهریزی کرده بودند که خیلی زود بسیاری از آنان توسط سربازان و پاسداران گمنام امام زمان (عج) شناسایی شدند و صف آنها از مردم جدا شد.
نیکجو در خاتمه مطرح کرد: صف اعتراضات مردمی در پی فشارهای اقتصادی از اغتشاشگران و آشوب طلبان جدا بوده و درخواست تامین امنیت کشور و حراست از آرامش و ثبات جامعه را از نیروهای مقتدر مسلح، انتظامی و امنیتی داریم و به فضل الهی، نظام اسلامی و ملت ایران با ناکام ساختن اشرار و مزدوران استکبار جهانی و عبور پیروزمندانه از فتنه اخیر، راه پرافتخار و درخشان خود را در گام دوم انقلاب استوارتر از گذشته طی خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.