آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۵۸۰۵

دهمین جلسه دادگاه دیواندری برگزار می‌شود

ادامه رسیدگی به دادگاه دیواندری صبح امروز در دادگاه انقلاب برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ادامه رسیدگی به دادگاه دیواندری صبح امروز در دادگاه انقلاب برگزار خواهد شد.

گفتنی است امروز دهمین جلسه دادگاه مدیرعامل سابق بانک ملت است.

لازم به ذکر است در دادگاه قبلی متهم دیواندری  درباره پول مس گفت: در بازپرسی‌ها از مس صحبت شد، اما در کیفرخواست به اشتباه نوشته شده است؛ من درباره پول مس گفتم که یک و نیم میلیارد درهم پول مس آمده و در یک شرکت تراستی اخذ شده و در شرکت داریس توزیع شده است، اما من اصلاً اسم آقای فلاحتیان را نیاوردم، اما بازپرس سمت مرا اشتباه متوجه شده است.

متهم دیواندری اضافه کرد: صحبت‌های آقای آرام مبتنی بر عقل و منطق نیست و کیفرخواست بر مبنای مستندات نوشته نشده است. ۱۳ مکاتبه و سند مبنی بر اینکه آقایان آرام و سعادتی درباره استفاده از حساب امانی فلاحتیان مطلع بودند، دارم؛ این ادعا نیست بلکه اسناد موجود و قابل ارائه است.

وی افزود: اتفاقی که رخ داده این است که برای جابه‌جایی وون کره جنوبی باید ۱۵ درصد کارمزد می‌دادیم و آن‌ها از کره جنوبی کالا می‌خریدند و زیر قیمت در امارات می‌فروختند. در این پرونده وون‌های کره جنوبی را به آقای فلاحتیان دادند تا در امارات تحویل بگیرند و مدت توقف پول هم بابت آن ۲۴ درصد سود دریافت کردند.

متهم دیواندری اضافه کرد: یکسری ورق‌های فولادی هم وارد کشور و توسط آقای فلاحتیان فروخته شده و معوض آن در حساب «ام جی کامرز» درهم شده است، اما این روند در کیفرخواست به گونه‌ای مجرمانه عنوان شده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ پولی در بانک بدون دستور جابه جا نمی‌شود، افزود: اگر امضای من نیست حتما باید فرد دیگری دستور داده باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار