کد خبر:۸۰۶۲۶۳

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: دنبال تشکیل معاونت قرآنی در ارتش هستیم

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: ما به دنبال ایجاد یک معاونت قرآنی در چارت سازمانی ارتش هستیم.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مراسم اختتامیه سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان پایور نداجا اظهار داشت: نیروی دریایی در حوزه توجه و تمسک به قرآن کریم پیشتاز است.

وی افزود: نیروی دریایی در ترویج فرهنگ قرآنی تلاش وافر دارد و این کار‌ها با پشتیبانی مستقیم فرماندهان معتقد صورت می‌گیرد. ان شاءالله این تلاش‌ها هرچه بیشتر شود تا جایگاه قرآنی ما ارتقا یابد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به ویژگی‌های فردی قاریان و عمل کنندگان به قرآن کریم گفت: افراد قرآنی سقوط نمی‌کنند، ندامت ندارند و در آرامش و نورانیت زندگی می‌کنند، این عزیزان نه به کسی صدمه می‌زنند و نه مورد صدمه قرار می‌گیرند، بلکه همواره در پرتو نور قرآن شاداب و پویا هستند.

حجت الاسلام محمدحسنی با بیان اینکه قرآن بالاترین نعمتی است که خداوند به بشریت اعطا کرده است، گفت: باید در ساختار و چارت سازمانی قرآن در راس همه امور قرار بگیرد در واقع باید قرآن را در اولویت قرار دهیم.

وی ادامه داد: ما به دنبال ایجاد یک معاونت قرآنی در چارت سازمانی ارتش هستیم و پیشنهاد آن را به ستاد کل نیرو‌های مسلح دادیم که اگر این معاونت راه اندازی شود، قطعا در ترویج فرهنگ قرآنی کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به اینکه ارتقای توان رزمی نیز در ارتباط با قرآن شکل می‌گیرد، گفت: بصیرت، مقاومت، استکبارستیزی، انسانیت، ایمان و شجاعت همگی با تمسک به قرآن به دست می‌آید، لذا از سطر تا ذیل باید قرآنی فکر و عمل کنیم.

حجت الاسلام محمد حسنی افزود: ما باید در ارتش نسبت به قرآن اهتمام همگانی داشته باشیم تا بتوانیم بر دشمنان فائق شویم.

وی با اشاره به اتفاقاتی که در روز‌های اخیر واقع شد، گفت: افرادی که به اموال عمومی آتش و خسارت زدند، ذره‌ای اعتقاد به قرآن ندارند. تنها راه برون رفت بشریت از فتنه‌ها تمسک به قرآن است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار