کد خبر:۸۰۶۳۱۰

لاوروف: تصمیم آمریکا درباره شهرک‌سازی‌ها مردود است

وزیر خارجه روسیه طی اظهاراتی درباره تحولات اخیر منطقه غرب آسیا از جمله تغییر سیاست آمریکا درباره شهرک‌سازی‌ها، اعزام نظامیان آمریکایی به عربستان سعودی و عملیات ترکیه در سوریه صحبت کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) به تغییر سیاست آمریکا درباره شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و اراضی خصوصی فلسطینیان واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس» لاوروف با رد تصمیم واشنگتن درباره شهرک‌های صهیونیست‌نشین، گفت: «مناقشات فلسطین-اسرائیل باید طبق مبانی قانونی بین‌المللی کنونی و فقط از طریق مذاکرات مستقیم بین دو طرف حل شود».

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه گفت که واشنگتن سیاستش در قبال شهرک‌سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری را تغییر داده و اعلام می‌دارد که این شهرک‌سازی‌ها «به خودی خود» نقض قوانین بین‌المللی به شمار نمی‌روند.

وزیر خارجه روسیه همچنین درباره اعزام مجدد نظامیان آمریکایی به عربستان سعودی نیز تصریح کرد: «چرخش تحولات اخیر طبق سناریوی قدرت در منطقه خلیج [فارس]احتمالا موجب پیامد‌های منفی برای امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی می‌شود».

شامگاه گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از استقرار سه هزار نیرو نظامی و تجهیزات آمریکایی در عربستان و تداوم حضور آن‌ها تا مدتی نامعلوم خبر داد.

لاوروف همچنین به عملیات نظامی جدید ترکیه در سوریه نیز گریزی زد و گفت: «آنکارا به ما گفته که بر خلاف اظهارات قبلی خود، برنامه‌ای برای عملیات نظامی جدید در سوریه ندارند».

وی در ادامه افزود: «کُرد‌های [سوری]در اعتماد به حمایت آمریکا اشتباه کردند، زیرا جایگزینی برای مذاکره و همکاری با دمشق ندارند... با این حال، عقب‌نشینی یگان‌های مسلح کُردی از مرز ترکیه-سوریه عملا کامل شده است».

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تصریح کرد: «مقامات ترکیه به سفیر ما در آنکارا اطمینان دادند که اتهام‌زنی مبنی بر اینکه روسیه به تفاهمنامه سوچی درباره سوریه پایبند نیست، فقط یک سوء تفاهم است».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار